Search
Generic filters
Exact matches only

Top 5 zodii predispuse la înșelat

Înșelatul partenerului este, din păcate, un lucru des întâlnit în zilele noastre. Indiferent că vorbim despre femei sau bărbați, riscul este aproximativ același, iar tendința spre adulter, se află adânc înrădăcinată în personalitatea fiecărui om. La unii se manifestă mai mult și mai agresiv decât ar trebui, în timp ce alții știu cum să o țină sub control. Tu știi foarte bine ce fel de persoană ești și cât de mult te tentează să înșeli, dar cât de bine îți cunoști partenerul?

Ei bine, astrologia îți poate da o mână de ajutor și în privința asta. Datorită analizei de personalitate a fiecărei zodii, se poate afla care dintre ele sunt mai predispuse la înșelat. Asta nu înseamnă neapărat că acele persoane vor și face acest lucru. Căderea în tentația de a înșela este condiționată, la fiecare zodie, de anumite motive.

1. Berbec

Prima zodie din zodiac este și prima cea mai expusă acestei tentații. Berbecul este mereu în căutarea aventurii, astfel încât trebuie să eviți o relație plictisitoarea cu el. Ține-l mereu în suspans, faceți lucruri noi împreună și nu se va plictisi niciodată de tine.

2. Taur

Taurul are nevoie de afecțiune constantă din partea partenerului și de asigurări că acesta îl iubește. Dacă lași o răceală cât de mică să se instaleze între voi sunt mari șanse ca Taurul să caute afecțiunea în altă parte.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

3. Leu

Leul va pleca în brațele altei persoane de îndată ce va simți că nevoile lui sentimentale și sexuale nu sunt complet satisfăcute. El vrea mereu să fie adorat și prețuit, iar lucrurile noi îl entuziasmează. Asta nu înseamnă că nu poate fi și fidel, ba dimpotrivă. Depinde însă de căldura oferită de partener.

4. Fecioară

Fecioara nu este genul de persoană care rezistă la o relație agitată, stresantă. Dacă lucrurile dintre voi nu sunt perfecte, sunt mari șanse să le caute în altă parte.

5. Scorpion

Scorpionii sunt ahtiați după sex. Au nevoie de un partener care știe ce face în pat și care nu se lasă ușor intimidat de lucrurile noi. Nevoile sexuale neîndeplinite îl duc pe Scorpion în patul altei persoane foarte rapid.

Te regăsești în descrierile de mai sus?

Citește și despre posibilele dependențe în funcție de zodie.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *