Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
dubla-personalitate
dubla-personalitate

Zodiile între mit și realitate

Fiecare zodie are cel puțin un element stereotipic pe care îl știe toată lumea. Însă, mulți iau în calcul varianta „ca la carte” a trăsăturilor zodiacale, fără să ia în calcul caracteristicile individuale ale indivizilor. Pe lângă asta, s-au format câteva mituri în jurul zodiilor, care portretizează pe fiecare într-o lumină mai puțin bună. Te invit să descoperi care e realitatea din spatele miturilor:

Berbec

Despre nativul din zodia berbec se spune că este încăpățânat și îngâmfat. În realitate însă, acesta este  cu picioarele pe pământ și nu își trăiește viața gândindu-se „cum ar fi dacă…”

Taur

Toată lumea știe despre un taur că e o persoană de încredere. Și totuși, el poate să adune acele informații pe care tu i le încredințezi cu scopul de a te șantaja.

Gemeni

Unii cred că nativul din zodia gemeni e retras în situațiile sociale, însă, de fapt, acesta este una dintre cele mai amuzante și gălăgioase persoane pe care le vei întâlni vreodată.

Rac

Despre raci se spune că pot fi răi și egoiști, însă aceștia sunt extrem de grijulii și dispuși să aibă grijă de cei dragi.

Leu

Cel mai mare mit despre cei născuți în zodia leului este legat de popularitatea acestora și de nevoia lor de atenție. În realitate însă, ei au nevoie de validare, nu de atenție, și asta pentru că sunt destul de nesiguri pe propria persoană.

Fecioară

Supra-analitică în ceea ce-i privește pe ceilalți – așa e văzută o fecioară în majoritatea timpului. De fapt, atunci când îți spune ceva, ea nu are nicio intenție de a te răni sau insulta, ci pur și simplu e onestă.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Dificultatea de a lua o decizie și personalitatea pozitivă sunt trăsături cunoscute ca fiind dominante pentru orice nativ din zodia balanței. Adevărul e că aceasta poate avea și o atitudine negativă, ea lăsându-se foarte ușor afectată de mediul exterior.

Scorpion

Scorpionul e acea zodie din horoscop pe care toată lumea o cunoaște ca fiind „cel mai cool”. În realitate, acesta se comportă așa ca să ascundă sclipirea de ciudățenie din interiorul său.

Săgetător

Unui săgetător nu îi pasă niciodată de ceilalți. Cel puțin asta se spune în legătură cu personalitatea acestora. De fapt, el doar se preface că nu îi pasă, ca să nu își arate adevăratele sentimente.

Capricorn

Capricornul ia totul prea în serios, parcă. Contrar așteptărilor, însă, persoanele născute în această zodie au tendința să devină foarte libertine și amuzante, odată ce încep să te cunoască.

Vărsător

În ciuda așteptărilor, un vărsător nu are probleme în a menține o prietenie sau o relație. Atunci când asta se întâmplă, de obicei, cealaltă persoană este cea care pune capăt.

Pești

Extrem de timizi și drăguți cu toată lumea, acestea sunt stereotipurile despre nativii din zodia peștilor, însă, atunci când vor, ei pot fi extrem de agresivi și te pot șoca.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Curiozități despre zodii:

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *