Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
femeie-la-cumparaturi
femeie-la-cumparaturi

Zodiile și simțul modei

 Dacă moda pe care o porți e aleasă din prisma unor predispoziții bazate pe momentul în care te-ai născut? Îți dezvăluim, în cele ce urmează, câteva dintre caracteristici principale ale stilului pe care îl adopți, în funcție de zodia pe care o ai.

Berbec

Ai tendința să gravitezi către tipare îndrăznețe și culori puternice. Nu îți e frică să fii perceput ca fiind diferit față de cei din jur.

Taur

Adori să adopți un stil comod și simplu. Nu îți place să ieși prea tare în evidență și nici să te îndepărtezi de zona ta de confort.

Gemeni

Îți place foarte mult să porți haine care păstrează tendințele actuale. E de la sine înțeles faptul că îai obiceiul să îți schimbi garderoba destul de des.

Rac

Când vine vorba de modă, nu ești prea preocupat cu ceea ce cred alții despre ținuta ta. Dacă ție îți place și te simți confortabil, vei purta acea ținută.

Leu

Adori să porți haine care ies în evidență, pentru că te ajută să stai în centrul atenției. Acest lucru te ajută și să păstrezi un look propriu și un stil bine definit.

Fecioară

Nu îți place să atragi prea multă atenție asupra felului în care te îmbraci. Preferi hainele modeste, dar classy.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Ai posibilitatea să poți purta orice și să arate bine! Orice ai face, se vede că iubești să îți creezi outfiturile pe care le porți în fiecare zi.

Scorpion

Ai zile și zile, în sensul că, poți fi extrem de trendy într-o zi și extrem de demodat în cealaltă. Ai un simț stilistic destul de excentric și nu prea te îmbraci după trenduri.

Săgetător

Nu-ți prea pasă de ce spun trendurile. Nu ții cont de acestea nici măcar atunci când ieși în oraș. Îți place să te îmbraci simplu și știi că acest lucru nu-ți va impune probleme.

Capricorn

Ai obiceiul să te îmbraci pentru succes. Indiferent de piesele vestimentare pe care le porți, un lucru e sigur: le vei purta cu multă încredere și mândrie.

Vărsător

Individualismul tău se simte și în felul în care alegi să te îmbraci. Nu mulți ar putea uni stiluri atât de diferite și care să arate bine împreună.

Pești

Îți place să te îmbraci la modă, însă nu contează ce fel de haine ai pe tine, ai obiceiul să pari super confortabil și classy în acestea.

Curiozități despre zodii:

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *