18 Idei de cadouri perfecte pentru soția ta

Când ai o aniversare sau un alt eveniment important în viața voastră de soț și soție sau dacă vrei doar să îi faci o surpriză plăcută soției tale, un cadou potrivit pentru ea este esențial. Câteodată nu îți vin acele idei strălucite și decât să îi cumperi un cadou universal, sec și nereprezentativ pentru ea, mai bine inspiră-te din aceste idei pe care ți le ofer.

1. Cheia fericirii

bijuteriiSursă foto: Shutterstock.com

Un cadou care nu necesită foarte multe resurse financiare e unul simbolic și reprezentativ pentru iubirea voastră. De exemplu, îi poți oferi un lănțișor cu un medalion în formă de cheie și un bilețel în care să îi spui că ea este cheia fericirii tale. Îi va plăcea cu siguranță, în special dacă este o fire romantică sau dacă se simte nesigură pe ea sau pe relația voastră.

2. Kit de organizare în călătorii

kit calatorie

Sursă foto: Shutterstock.com

Dacă soției tale îi place să călătorească, sau dacă face asta des în interes de serviciu, știi deja cât efort îi consumă împachetatul. Ca să nu se mai chinuie să își găsească încărcătorul, lenjeria curată sau alte obiecte în timpul călătoriei, e o idee bună să îi oferi un set de săculețe care să o ajute să se organizeze. Aceste săculețe pot fi brodate cu categoria de obiecte pentru care sunt intenționate: lenjerie intimă, electronice, lenjeria de spălat, cosmetice etc. Astfel îi va fi mult mai ușor să își organizeze bagajul de călătorie, ori de câte ori are nevoie.

3. Kit pentru scrisori și amintiri – mamă și fiică

kit scrisori

Sursă foto: Shutterstock.com

Dacă tu și soția ta ați hotărât să încercați să întemeiați o familie, sau dacă deja aveți copii, o idee bună poate fi să îi oferi un kit pentru scrisori. Legătura dintre mamă și fiică e una specială, care durează o eternitate. Oferă-i acest privilegiu și fiicei tale, provocând-o pe soția ta să-i scrie fiicei voastre scrisori, pe care aceasta să le deschidă în viitor, când mama ei nu poate fi lângă ea.

4. Un aparat de masaj facial

aparat masaj facial

Sursă foto: Shutterstock.com

Dacă soția ta e una dintre acele femei care lucrează în fața unui calculator, aceasta se va simți extrem de obosită în fiecare seară, datorită luminii dure a monitorului. O poți ajuta să se relaxeze, oferindu-i un aparat de masaj facial. Deși arată ciudat, acest aparat se folosește de știința din spatele acupuncturii pentru a relaxa ochii și mușchii faciali, masând totodată și tâmplele.

5. Flori cu miros de ciocolată

flori ciocolata

Sursă foto: Shutterstock.com

Cel mai clasic cadou pe care îl poți face soției tale e compus din flori și ciocolată. Cum ar fi dacă le-ai putea îmbina, astfel încât aceste două cadouri devenite clișeu să formeze un cadou neobișnuit? Ei bine, acum poți să îi oferi un kit, ca să își crească singură florile care să miroase a ciocolată. Kitul conține semințe de margarete care trebuie plantate și îngrijite, iar la maturitate, acestea vor mirosi a ciocolată. Cu siguranță îi va plăcea.

Dacă nu găsești astfel de flori, poți opta pentru un buchet de flori trimise online cu un pachet de cocolate rafinate.

6. Cum să fii soția perfectă

cum sa fii sotia perfecta

Sursă foto: Getting Personale

Dacă soției tale îi place să citească și are un simț al umorului, îi poți oferi în dar o carte scrisă în anii ’30 despre cum să fie soția perfectă. Cartea include sfaturi practice pentru acea vreme, însă care acum pot părea amuzante.

Alte variante pe care poți să le alegi când vine vorba de cărți sunt: cărți despre parenting și familie, cărți de filosofie, cărți de diete & fitness sau alege o carte bestseller.

7. Recompense romantice

recompense

Sursă foto: Shutterstock.com

O idee de cadou mai potrivită pentru dormitor este un set de recompense romantice. Practic, de câte ori crezi că soția ta merită o recompensă, oferă-i un bilețel, însă ține minte că ducerea la final a recompensei ține de tine. Poți cumpăra astfel de seturi gata făcute, în care bilețelele sunt carduri care trebuie răzuite sau îi poți personaliza ceva asemănător, potrivit pentru voi.

8. O experiență SPA

la spa

Sursă foto: Shutterstock.com

Nu e necesar să o trimiți la un centru de relaxare ca să îi poți oferi soției tale o experiență SPA. Poți să-i oferi în dar un set de lumini pentru baie, cum sunt acestea, în formă de trandafir, care plutesc în apă și sunt rezistente la apă, deci nu prezintă niciun risc. Astfel poți să îi pregătești o baie relaxantă cu spume, completă cu muzică relaxantă și o sesiune de masaj.

9. Căști cu fermoar sau wireless

casti cu fermoar

Sursă foto: Shutterstock.com

Dacă soția ta este o femeie mai practică, care iubește muzica, îi poți oferi o pereche de căști care să nu se mai înnoade în geantă. Aceste căști sunt cu fermoar sau wireless, astfel că tot ce va trebui să facă e să tragă fermoarul ca să se asigure că nu va avea cablul căștilor încurcat.

10. Vază personalizată

vaza flori

Sursă foto: Shutterstock.com

Dacă insiști să îi oferi soției tale flori, iar ea este încântată de asta, data viitoare când îi cumperi flori pune-le într-o vază personalizată cu ceva semnificativ pentru ea. Astfel, vaza îi va aminti de câte ori ai făcut-o fericită cu un buchet de flori.

11. O călătorie exotică în doi

Orice femeie s-ar bucura să aibă șansa să descopere un loc deosebit alături de alesul ei, mai ales dacă este unul exotic, departe de nebunia orașului sau de viața cotidiană. Un cadou drăguț pentru cuplu ar putea fi o excursie-surpriză în doi, pentru a petrece câteva momente romantice și a revitaliza relația. Locația poate fi aleasă dintre cele menționate recent de ea, în așa fel încât să se potrivească cu actualele ei dorințe.

12. Cutie de bijuterii

Sursă foto: eMag

Orice femeie care se respectă își poartă bijuteriile într-o cutie specială, suficient de mare, cu diverse compartimente pentru inele, cercei și brățări. Datorită faptului că acestea pot fi uneori scumpe, multe femei amână cumpărarea acesteia, prioritizând alte cheltuieli de pe listă. O cutie de bijuterii o poate ajuta să își țină bijuteriile organizate și să le găsească mai ușor atunci când are nevoie de ele. Acestea se vor păstra mai bine și nu se vor prăfui.

13. Pătură cu mâneci și papuci de casă

Foto by Freepik

Un cadou inedit, dar foarte util ar fi un set de încălzit în casă. Orice femeie apreciază senzația de confort oferită de o pătură pufoasă cu mâneci, în timp ce se odihnește pe canapea și bea un ceai sau se uită la televizor. La pachet cu niste papuci de casă la fel de călduroși și pufoși, aceasta se va simți foarte răsfățată și foarte fericită.

14. Oglindă de machiaj cu becuri, pliabilă

Sursă foto: eMag

Ducându-ne cu gândul la marile staturi de la Hollywood, oglinzile de machiaj cu becuri sunt un cadou apreciat de fiecare femeie, fiind nu doar utile, dar și foarte elegante. Orice femeie care se machiază are nevoie de o oglindă și cu cât aceasta este mai mare, cu atât este mai bine. Astfel ea poate vedea mai mult decât ochii sau buzele, se poate admira cu bijuteria preferată și își poate examina fața mai în detaliu, datorită luminii generate de becuri. Totodată, este pliabilă, ceea ce înseamnă că nu va ocupa foarte mult spațiu în cameră.

15. Pătură electrică, cu calde îmbrățișări

 

Sursă foto: eMag

Această pătură are protecție la supraîncălzire și se poate spăla, are două niveluri de încălzire și este ideală pentru serile de iarnă, începutul primăverii sau toamna târzie. Orice femeie s-ar bucura de o pătură moale și călduroasă, sub care poate dormi liniștită și poate avea o senzație de bunăstare. Pătura este de dimensiuni compacte și este ușor de depozitat.

16. Pernă de citit, cu tetieră reglabilă

Sursă foto: eMag

Pentru femeile fascinate de lectură, cărora le place să petreacă ore în șir delectându-se cu o carte, o pernă de citit cu tetieră reglabilă este un cadou ideal, pe care îl vor aprecia cu siguranță. Aceasta poate fi folosită când stă pe canapea, pentru a vedea mai bine la televizor sau pentru a-și menține capul într-o poziție fixă. Alinierea coloanei vertebrale într-o poziție cât mai corectă ajută la reglarea spatelui și la evitarea durerilor. O postură sănătoasă a spatelui duce la prevenirea durerilor lombare.

17. Aparat de masaj pentru picioare Aqua Relax cu pliere

Sursă foto: eMag

Un aparat de masaj pentru picioare poate fi remediul unei zile stresante și obositoare la muncă. Femeile care sunt foarte active apreciază suportul unui astfel de aparat și se lasă răsfățate cu plăcere. Trebuie doar să îl umpleți cu apă și să îl conectați la o priză. Aparatul are pliere integrată, toartă de transport și se depozitează foarte ușor. Poate fi eficient și în pregătirea picioarelor pentru pedichiură, semn că orice femeie se va bucura să îl aibă într-un sertar sau undeva în baie.

18. O tablă pentru mesaje personalizate

Dacă ești un tip romantic și vrei să îi amintești soției tale că ești alături de ea întotdeauna, această tablă poate fi un cadou perfect. Ea funcționează ca un tablou electronic care afișează mesajele alese de tine, de la citate motivaționale, la declarații de dragoste și notificări pentru ziua în curs. Este o tablă perforată A4, are lumină LED albă și este mobilă. Trebuie să o alimentezi prin USB sau cu 3 baterii de tip AA și să inserezi mesajul în suprafața perforată. Vei primi peste 200 de caractere pe care trebuie să le fixezi în tablă în funcție de mesajul dorit și apoi rămâne să apeși doar butonul ON.

Lasă-ne un comentariu cu alte idei de cadouri potrivite pentru soția ta!

Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.