Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

15 sfaturi motivaționale pentru un an plin de succes

Fiecare an nou reprezintă un nou început. Îți dorești să ai un an plin de energie, optimism și mult mai generos decât anul ce a trecut? Site-ul pickthebrain.com ne oferă 15 sfaturi foarte utile pentru îndeplinirea acestui scop:

 1. Fii pozitiv – nu-i asculta pe cei din jur când îți spun că nu vei reuși, sau că succesul e imposibil. Adoptă o atitudine optimistă, fiți încrezători și gândiți-vă că totul e posibil. Succesul depinde de voi.
 2. Când te trezești dimineața începe ziua prin a-ți spune: Scopul meu este…
 3. Fii recunoscător pentru ceea ce ai. Meditează în fiecare zi la lucrurile pe care le ai.
 4. În loc să fii dezamăgit pentru locul în care te afli, fii optimist pentru direcția înspre care te apropii.
 5. Amintește-ți că obstacolele peste care treci nu sunt un punct mort, ci un mod de a te autodepăși, de a deveni mai bun.
 6. Concentrează-te pe: învățare, iubire, perseverență, sprijin. În fond, aceste 4 lucruri sunt elementare în viață. Învață să prioritizezi lucrurile cu adevărat importante.
 7. Fii convins că totul se întâmplă cu un motiv. Privește partea pozitivă a oricărui eveniment mai puțin plăcut. În final, vei observa că din fiecare lucru ai de învățat.
 8. Nu-ți consuma energia pe lucruri inutile. Lasă deoparte trecutul, lucrurile pe care nu le poți controla sau gândurile negative. În schimb, investește energie în prezent, în lucrurile care au cu adevărat importanță.
 9. Ajută și lasă-te ajutat. Sunt 2 lucruri vitale pentru evoluția noastră ca indivizi. Ajutând, te vei simți mult mai util și mai conectat cu cei din jur. Fiind ajutat, vei învăța să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă.
 10. Utilizează cei 3 E: energie, entuziasm, empatie.
 11. Întreabă-te în fiecare zi care sunt cele mai importante 3 lucruri care te vor ajuta să-ți creezi succesul dorit. Concentrează-te asupra acestor 3 lucruri.
 12. Citește mai mult. Propune-ți la început de an, să citești mai multe cărți decât în anul anterior.
 13. Odihnește-te suficient.
 14. Zâmbește și râde cât mai mult.
 15. Bucură-te de călătorie. Privește viața ca pe o călătorie de care trebuie să profiți cât mai mult, să te bucuri de ea și să ai grijă să o transformi în cea mai minunată călătorie.

foto

Cover - Sursă foto: freepik.com
Picture of Angy

Angy

Angy este o persoană pasionată de blogging, advertising, PR. Îi place să citească, să călătorească, să descopere locuri frumoase. Consideră scrisul o formă de expresie a creativității umane, o terapie pentru suflet. Este într-o căutare permanentă de idei și răspunsuri menite să-i dezvolte personalitatea. Consideră că lucrurile simple sunt cele care ne fac cu adevărat fericiți, ne oferă liniște și stabilitate.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *