Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
3-camere-Maurer-Residence
3-camere-Maurer-Residence

3 factori de care trebuie să ții cont când îți alegi un apartament

Momentul în care decizi să te muți la casa ta este unul foarte important în viață. Ești sătul să tot plătești chirie, ești la fel de sătul de reparații și întreținere la apartamentele din blocuri vechi și te hotărăști să te muți într-un apartament nou. Cum te asiguri că faci alegerea potrivită? Există 3 factori importanți de care trebuie să ții cont obligatoriu. În cele ce urmează, îți vom prezenta care sunt aceștia.

Zona în care se află apartamentul

Acest factor este foarte important din numeroase puncte de vedere. În primul rând, trebuie să te asiguri de faptul că apartamentul se află într-o zonă liniștită, pentru că, probabil, ești sătul de agitația și zgomotul de care ai parte zilnic. Atunci când ajungi acasă, vrei să ai parte de liniște alături de cei dragi, de momente de relaxare și nicidecum de gălăgie.

Zona în care se află apartamentul este de asemenea importantă din punct de vedere al accesibilității. Va trebui să ai aproape tot ceea ce ai nevoie: instituții publice, școli, centre comerciale, locuri de joacă pentru copii, spital și, în măsura în care este posibil, locuința să fie și cât mai aproape de locul tău de muncă.

Suprafața de care ai nevoie

Ține cont de propriile tale nevoi. Persoanele care locuiesc singure nu au nevoie decât de o garsonieră, dar dacă locuiești împreună cu familia și mai ai și copii, va trebui să te orientezi către un apartament de 2, 3 sau chiar 4 camere.

Indiferent daca vei locui singur sau împreună cu familia, va trebui să te asiguri de faptul că ai o suprafață utilă pentru toate nevoile tale de depozitare, de întâmpinare a eventualilor oaspeți, dar și de relaxare deplină.

Dotările de care dispune apartamentul

Scoatem din discuție dotările obligatorii, precum racord la electricitate, apă, canalizare, căldură, izolație termică și altele de acest fel. La capitolul dotări trebuie să fii atent la acele elemente „extra”: existența unui loc pentru parcare alocat apartamentului, a unei boxe pentru depozitare și chiar a mobilei.

E foarte posibil să nu îți surâdă ideea de a cumpăra un apartament la cheie, gata mobilat, pentru că te-ai putea gândi că nu va fi pe gustul tău. Te poți interesa, însă, despre proiectele care au fost duse la îndeplinire de unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din țară – Maurer Imobiliare. Apartamentele pe care le pun la dispoziția clienților în ansambluri rezidențiale precum Avantgarden Brasov, Avantgarden3 Sibiu sau Maurer Residence Brașov. Chiar dacă după cumpărare vei mai face mici modificări la amenajare, vei putea observa că un apartament la cheie, complet mobilat și utilat, nu e deloc o idee rea.

Dacă vei ține cont de acești 3 factori esențiali, cu siguranță vei găsi un apartament pe care îl vei putea denumi în scurt timp „acasă”. Prin urmare, fii atent la zonă, la suprafața de care ai nevoie și la dotări – în acest fel te vei asigura că vei face alegerea potrivită din toate punctele de vedere. De asemenea, contează foarte mult să alegi și un dezvoltator imobiliar de încredere, în cazul în care achiziționezi un apartament dintr-un complex rezidențial nou.

Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *