logo
Search
Generic filters
Exact matches only

3 jocuri online pentru copilul tău

Jocurile fac parte din viața noastră și ele sunt cele care ne-au marcat copilăria în cel mai bun mod posibil. Chiar dacă noi nu am avut parte de toată tehnologia de care se bucură copiii din ziua de azi, asta nu înseamnă că trebuie să îi ținem departe de tot ce e nou doar pentru ca și ei să trăiască momentele de copilărie la fel cum am făcut-o și noi.

Jocurile online sunt o opțiune bună pentru momentele în care copilul tău vrea rămână în casă sau vremea de afară nu îi permite să se joace împreună cu alți copii în fața blocului sau a casei. Iată, deci, 3 jocuri online de care se poate bucura fiecare copil, chiar și tu 🙂

  1. Jocuri cu trenuri

Trenurile și căile ferate sunt cu adevărat fascinante din toate punctele de vedere. Dar cum ar fi ca micuțul tău să poată învăța câteva lucruri din acest domeniu jucându-se? Jocurile cu trenuri, mai ales cele care îl au în centru pe simpaticul Thomas sunt o adevărată atracție pentru cei mici. Cele mai noi jocuri cu trenuri îl pun pe copilul tău să construiească linii sau poduri, să transporte cu marfarul diferite materiale sau să învețe cum funcționează semafoarele.

  1. Jocuri cu personaje de desene animat

Cu siguranță, copilului tău îi place să se uite la desene animate. Trebuie să recunoaștem că și noi, adulții, mai tragem cu ochiul la câte un episod din Tom și Jerry sau Scooby Doo. Așa că celui mic sigur îi va plăcea să se poate juca, chiar dacă numai virtual, cu personajele sale îndrăgite de desene animat. Poate alege din jocuri cu Bugs Bunny, Despicable me, Familia Flinstone, Iron Man, Aladdin, Batman, Elsa, Fulger McQueen și mulți, mulți alții.

  1. Jocuri cu detectivi

Jocurile cu detectivi îi ajută pe copilul tău să își dezvolte simțul observației prin diferite puzzle-uri. De asemenea, îi deschide apetitul pentru mistere și poate într-o zi va vrea să devină un polițis, agent FBI sau un agent secret. Șoricelul detectiv, Sherlock Holmes sau Agentul Heart sunt doar câteva persoanje în care micuțul tău se poate transforma și astfel să pornească pe urmele hoților. Pentru alte jocuri cu detectivi vizitează xjocuri.com sau caută online.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *