logo
Search
Generic filters
Exact matches only

5 jocuri online pentru fiecare copil

Jocurile sunt un stimulant bun pentru mintea copiilor fie că e vorba de clasicele jocuri din curtea școlii, fie că vorbim de jocurile pe calculator. Sunt unele moment în care copiii nu vor să iasă afară sau vremea nu permite desfășurarea activităților în aer liber, astfel că timpul acela trebuie folosit în beneficiul micuților. Vă recomandăm 5 jocuri online pe care copiii voștri le vor adora și care nu se bazează pe un comportament inadecvat vârstei.

  1. Băiatul foc și fata apă

Acest joc este perfect pentru a dezvolta abilitatea de a lucra cu ambele mâini deodată și de a se concentra pe două personaje în același timp. Se găsesc jocuri cu fata apă și băiatul foc care au numeroase versiuni ce se pot juca atât singur, cât și cu un prieten sau frățior. Fiecare personaj are abilități și puteri speciale.

  1. Albă ca zăpada

Îndrăgitul personaj din cărțile de povești revine în versiune online pentru a însoți copiii în numeroase jocuri de acțiune, aventură sau puzzle. Fiecare categorie are numeroase jocuri potrivite atât pentru băieței, cât și pentru fetițe.

  1. Despicable me

Minionii din filmul Despicable Me sunt cei mai adorați ajutori din celebrele filme internaționale. Iar acum  îi puteți regăsi în numeroasele jocuri de acțiune, puzzle sau de aventură. Cei mici vor putea să găsească diferențe, să facă frizuri sau chiar să ducă minionii la dentist.

  1. Construcții

Băieții vor adora jocurile în care trebuie să construiască. Fie că este vorba de străzi, castele, clădiri, orașe sau insule, jocurile cu construcții vor stimula logica și imaginația copilului. De asemenea, micuții pot afla numeroase lucruri interesante despre materialele și utilajele folosite.

  1. Hannah Montana

Hannah Montana este una dintre cele mai celebre fete de pe micul ecran și preferata multor fetițe, astfel că jocurile cu ea sunt la mare căutare. Fetele pot învăța despre schimbările, greutățile și problemele vieții de adolescent, dar și despre muzică și prietenie adevărată.

Care sunt jocurile jucate de micuții voștri?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *