logo
Search
Generic filters
Exact matches only

5 tradiții speciale de Revelion

ceas anul nou

Pășind cu pași repezi în noul an, ultimele pregătiri sunt în toi iar ținutele de mare fast sunt alese cu mare atenție. În ciuda faptului că, la momentul actual, totul este posibil să fie deja pregătit de zile bune, este foarte probabil să uităm de o serie de elemente cărora nu le acordăm o atenție deosebită.

Pe de altă parte, din moși strămoși există anumite aspecte tradiționale pe care dacă le urmăm, noul an ne va ajuta să avem parte doar de noroc. Acestea fiind spuse, dacă ești curios să descoperi ce trebuie să faci în noul an care vine, rămâi pe aproape și inspiră-te din cele 5 tradiții speciale de Revelion!

  1. Mult zgomot

Printre cele mai interesante 5 tradiții de Revelion se numără și casa plină de zgomot, care ajută la alungarea spiritelor rele în noul an. Astfel, în puținul timp de care dispunem la trecerea dintre ani, este de preferat să ne bucurăm de foarte multă muzică și voie bună, în așa fel încât să pășim în noul an cu bucurie și fericire.

  1. Curățenie deplină

Bineînțeles, este de așteptat ca și Revelionul să treacă într-o curățenie deplină, ceea ce înseamnă că înainte de ziua de 31 și abia după Crăciun să ne facem toate cele necesare în propria casă. Dacă vom intra în noul an cu dreptul, norocul ne va găsi pretutindeni.

  1. Nu arunca nimic în prima zi din 2017

O altă tradiție destul de păstrată în noul an spune că este recomandat ca în prima zi a noului an să nu se arunce nimic, nici măcar gunoiul. Astfel, după petrecerea din seara anterioară, este mai bine să te relaxezi, să ai parte de foarte mult somn și odihnă și doar apoi să finalizezi întregul proces, începând cu 2 ianuarie (care este tot zi liberă!).

  1. Achită-ți datoriile

Nu este deloc recomandat să intri în noul an cu datorii sau alte împrumuturi la alte persoane. De aceea, conform tradiției de Revelion, asigură-te că anul 2017 te întâmpină cu conturile la zi, fără nici un fel de datorie care ți-ar putea strica începutul. Astfel, aspectul financiar va fi în avantajul tău, dar asta fără să fii nevoit să îți faci datorii noi pentru a le achita pe cele vechi.

  1. Ține ușile larg deschise la miezul nopții

Vrei să ai parte doar de noroc și de belșug? Dacă da, atunci trebuie neapărat să ai ușile larg deschise la miezul nopții, pentru ca spiritele rele să iasă și să facă loc fericirii și dragostei!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *