Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

19 Idei de cadouri haioase

Fiecare dintre noi are acei prieteni cu care poate glumi oricât și oricum, fără ca aceștia să se supere. Când vine momentul să găsești un cadou pentru un astfel de prieten, poate fi o provocare. Asta pentru că vrei să îi oferi ceva amuzant, însă în același timp, ceva care să nu fie total inutil. Tocmai de asta, vin în ajutorul tău cu câteva propuneri de cadouri haioase și utile!

Cadouri haioase poți să comanzi de la mindblower.ro sau de pe  emag.ro

1. Soluție antistres

folie cu bule antistres

Chiar și cei mai glumeți oameni au momente de stres. Pentru acele momente îi poți oferi prietenului tău, un pachet cu folie cu bule – fără rețetă, desigur. Cadoul vine cu un prospect care spune dozajul optim de bule sparte per sesiune și o atenționare de a vizita o persoană profesionistă dacă simptomele rezistă. Acum nu poate să mai zică că nu ești interesat de sănătatea lui.

2. Lumânări cu miros bărbătesc

lumanari barbatesti

Bărbații nu suportă lumânările parfumate. Asta pentru că nu le place ca în casa lor să miroase nimic floral sau fructat. Totuși poți să îi oferi o lumânare cu miros bărbătesc… de carne la grătar sau teren de fotbal. Poți chiar să folosești lumânarea cu miros de barbecue să îl ademenești în casă și să-i păcălești simțurile cu o mâncare vegetariană.

3. Idei pentru bilețele pasiv agresive

pasivagresiv

Nu se poate să nu fi întâlnit situații în care să îți dorești să scrii un bilețel în care să-ți exprimi nemulțumirile față de o experiență. Ei bine, cineva a adunat cele mai amuzante bilețele pasiv agresive de pe internet într-o carte și le-a publicat, dând idei și inspirație celor care se confruntă cu situații similare. Totodată, cartea e o metodă bună ca prietenul căruia îi faci cadoul să se elibereze de stres și probleme și să râdă.

4. Carne de unicorn la conservă

carne de unicorn

Bine, acest cadou nu-i chiar util. E un unicorn de pluș dezmembrat și pus într-o conservă. Însă e amuzant și poate fi obiectul unor glume destul de elaborate între prieteni.

5. Cană de bărbați

cana pentru barbati

Cei mai bărbați dintre bărbați nu trebuie să bea dintr-o cană comună, din care poate bea oricine. Pentru ei, îți sugerez să apelezi la o cană de bărbați. Are încorporat un sistem de măsurătoare, un boloboc, un creion pentru însemnări și tot ce are nevoie un bărbat bun la toate. (Acela e cel mai bărbat dintre bărbați, nu-i așa?)

6. Șlapi mop

slapi mop

Știi pe cineva care-și târăște picioarele dimineața? Pune-l la treabă! Dacă tot își târăște picioarele pe podea, cu acești șlapi mop, pot să și curețe podeaua în același timp. Astfel elimini sunetul de târâit pe care îl fac papucii de casă normali și, în același timp, îi ușurezi munca.

7. Mini termos în formă de rujtermos ruj

Cunoști pe cineva care are întotdeauna un termos plin cu cafea/ceai/alcool la ea? Fă-i ziua mai plăcută cu un termos mini, în formă de ruj. Acum poate să își bea licoarea preferată dintr-un termos super chic și, dacă licoarea e una alcoolică, te poți distra când, după ce termină băutura, încearcă să se rujeze și nu reușește.

8. Umbrelă de cap

Pentru cei indiferenți la părerea celor din jur, o umbrelă de cap este mult mai practică decât o șapcă și, în plus, este și foarte colorată. Aceasta se aplică repede pe cap, este suficent de mare ca și dimensiuni și poate proteja eficient pe oricine împotriva soarelui. De asemenea, poate ajuta și la creșterea popularității celui care o poartă. Este potrivită pentru cei cu un simț al umorului foarte dezvoltat și dornici de a fi în centrul atenției.

9. Cană dinozaur

Pentru cei cărora le place să râdă foarte mult, în orice moment al zilei, o cană în formă de dinozaur este un cadou deosebit. Provocarea acestora va fi să bea din cană fără să verse lichidul din aceasta.

10. Harta răzuibilă

Pentru cei care tot zic că vor să călătorească, dar în final nu își fac niciun plan și continuă să își înnebunească prietenii cu destinațiile la care visează, o hartă răzuibilă poate fi un cadou amuzant. De fiecare dată când aceștia vor menționa un loc, vor fi nevoiți să îl răzuiască pe hartă, pentru a-și aminti să nu îl mai menționeze și a doua oară.

11. Perna gogoașă

Cei dependenți de dulciuri și de odihnă pot fi plăcut surpriși dacă primesc o pernă în formă de gogoașă. Aceasta le va tăia apetitul la dulciuri sau, poate, dimpotrivă, îl va crește și le va reduce pofta de somn, motivându-i să muncească mai mult.

12. Șosete Giuseppe Eataliano

O pereche de șosete haioase pot face oricui viața mai frumoasă și pot conduce la diminuarea stresului. Pizza este prezentă pe toate aceste șosete din bumbac și te duce cu gândul la mâncarea italiană și magia din cuptorul de pizza.

13. Ceas de perete cu sunete de animale

Oricine este român adevărat încă mai păstrează un ceas de perete în casă, cel puțin așa se vede în majoritatea apartamentelor. Pentru cei cu un simț al umorului mai dezvoltat sau efectiv pasionați de animale, un ceas de perete cu sunete de animale este un cadou trăznit și cu un scop bine definit.

14. Cravată cu desfăcător de sticle

Pentru bărbații cărora le place să apeleze la micile secrete când te aștepți mai puțin, o cravată cu desfăcător de sticle este ultima invenție a secolului. Ascuns pe partea inferioară a cravatei, pe dosul acesteia, desfăcătorul este practic, discret și aflat la îndemână oricând ai nevoie să mai deschizi o sticlă de bere.

15. Perie WC Flamingo

Chiar și timpul petrecut la baie poate fi transformat într-o aventură. Peria de WC Flamingo aduce o pată de culoare toaletei și îți stimulează imaginația. Poți încerca să surprinzi sărbătoritul cu o glumă exotică, care include peria, și îl poți provoca să își redecoreze toaleta în acest fel.

16. Minge antistres Donald Trump

Dacă sărbătoritului sau sărbatoriei îi place să își descarce stresul și grijile cu o minge antistres, atunci una personalizată cu portretul lui Donald Trump îi poate face ziua mai dulce. Mingea poate fi strânsă în pumn ori de câte ori se simte stresat și își dorește să își consume energia, iar reputația celebrului afacerist și politician îi poate da o senzație de satisfacție și ușurare.

17. Șoarece cu telecomandă

Cui îi place să comande diverse obiecte mișcătoare prin casă, un șoarece cu telecomandă poate fi un cadou perfect. Acesta se va mișcă mai repede sau mai încet, în funcție de cum îl comanzi, și prezența lui poate speria un animal de casă sau vecinii neinvitați în locuință.

18. Hârtie igienică 100 franci elvețieni

Pentru cei obsedați de bani, un sul de hârtie igienică de 100 franci elvețieni poate fi o glumă inedită în loc de cadoul aniversar. Acesta va avea bancnotele imprimate și îi va aminti sărbătoritului că banii se fac și se cheltuie.

19. Saltea gonflabilă Chipsuri 178 x 140 cm Index

Pentru cei cărora le place să stea ore în șir în piscină și să ronțăie chipsuri, o saltea gonflabilă în formă de pungă de Chipsuri poate fi un cadou amuzant cu un apropo la acest obicei personal. Salteaua gonflabilă este suficient de mare și poate reduce apetitul persoanei care o folosește de a mai consuma chipsuri.

Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *