Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Care e cel mai enervant lucru pe care îl faceți la birou?

Atunci când lucrezi într-un colectiv mai mare de persoane, apar și diferite inconveniente sau lucruri de care poți fi deranjat.

Fiecare persoană are anumite obiceiuri, pe care le face la locul de muncă și care, probabil, nu sunt pe placul tuturor colegilor. Acest lucru este și normal, dacă este să iei în considerare faptul că lucrezi cu oameni diferiți, care au propriul lor ritm de muncă sau își găsesc motivația și inspirația în alte moduri față de tine sau orice alt coleg.

Pe unele persoane le deranjează dezordinea, altor oameni nu le plac întârzierile, fie că e vorba de punctualitatea la locul de muncă sau de respectarea unui deadline. Sunt persoane pe care le deranjează zgomotul, indiferent că este făcut de cineva care vorbește la telefon, de apăsarea repetată a pixului sau de bătutul necontrolat cu degetul în birou.

Un studiu, făcut în urmă cu câțiva în Marea Britanie, a încercat să identifice cele mai enervante lucruri pe care le fac colegii de birou.

Pentru a face acest lucru, în cadrul cercetării, 2.500 de oameni din Marea Britanie au fost rugați să nominalizeze 10 cele mai enervante obiceiuri ale colegilor de la birou.

Rezultatele studiului au arătat că 57% dintre aceștia au nominalizat mâncatul la birou ca fiind cea mai enervantă. Mai mult, 26% dintre cei care au ales acest obicei au spus că sunt și deranjați de mirosul alimentelor consumate de către colegi.

Rezultatele s-au dovedit surprinzătoare pentru cercetători, care s-au declarat surprinși de faptul că obiceiurile legate de mâncare au prioritate față de cele legate de întârzieri sau de vorbitul prea tare.

Iată care sunt obiceiurile cele mai enervante de la birou, conform cercetării:

Mâncatul zgomotos

Colegii dezordonați

Nespălatul pe mâini/corp

Mâncarea mirositoare

Întârzierea

Neascultarea

Colegii care întrerup discuțiile

Apăsarea zgomotoasă și repetată a pixurilor

Telefoanele personale

Lamentările legate de problemele de sănătate

Pe tine ce obiceiuri de la locul de muncă te deranjează?

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *