logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce cadou cumperi unui copil de 3-5 ani?

Copii sunt pretențioși și întotdeauna dornici de jucării noi. Dacă mergi în vizită la o cunoştinţă care are un copil în vârstă de 3, 4 sau 5 ani, știi ce cadou să îi cumperi? Dacă răspunzi cu nu, nu dispera! Îți sar în ajutor cu propuneri de cadouri care sunt pe placul până și al celor mai pretențioși dintre copii.

fetita care se joaca

Cadouri pentru fetițe

Deja la 3 ani, interesele copilului se formează și încep să apară diferite pasiuni. Dacă nu cunoști fetița care îți va primi cadoul, îți va fi ceva mai greu, dar nu imposibil să alegi cadoul potrivit pentru ea. O alegere sigură e o jucărie din desenele animate, precum o tablă magnetică Frozen. O altă opțiune care va fi cu siguranță apreciată e un cățeluș animat de pluș cu care se poate juca și afară, și în casă.

Dacă îi place să se joace pe roluri, poți să îi oferi cadou o păpușă bebeluș sau un cărucior pentru păpuși. Alte opțiuni includ un set de prăjiturit sau un uscător de păr de jucărie.

Boys playing together in a garden

Cadouri pentru băieți

De obicei băiețeii sunt mai ușor de mulțumit decât fetele când vine vorba de cadouri. Un set cu mașinuțe de cursă va fi iubit cu siguranță de un băiat. Dacă preferi altceva, poți alege o cutie cu unelte. Băieților le place să se distreze cu roboți sau dinozauri, iar un Roboraptor are câte puțin din fiecare. O altă opțiune e să îi oferi un set de avionașe cu care se poate juca împreună cu un prieten. Când e vară și e nevoie de o răcorire, îi poți cumpăra un pistol cu apă cu care să se joace.

copii care se joaca impreuna

Cadouri unisex

Există momente în care jucăriile unisex triumfă în fața celor specifice genului copilului. De multe ori aceste jucării sunt unele educative, care să ajute copilul să își dezvolte abilitățile. Dacă preferi să îi oferi unui copil un astfel de cadou, optează pentru un instrument muzical cum ar fi o chitară sau o orgă pentru a le insufla micuților o pasiune pentru muzică. O altă artă ce merită insuflată este cea vizuală. Poți ajuta copiii să deseneze și să-și dezvolte asocierea dintre simțul olfactiv și cel vizual, cu ajutorul unor creioane colorate parfumate. Distracția celor mici poate continua și în cadă dacă le oferi cadou un set de culori pentru baie. Iar pentru un somn liniștitor, orice copil va iubi cu siguranță ursulețul luminos.

fetita pe leagan

Cadouri pentru exterior

Dacă oferi un cadou de exterior, însemnă că știi care sunt împrejurimile în care locuiește copilul și îți dorești să îl ajuți să se distreze mai ușor. O primă propunere din partea mea implică un leagăn pe care îl poți atașa de o creangă solidă de copac sau alte locuri de unde se poate suspenda. Fă-i pe cei mici să alerge, oferindu-le un zmeu sau un set de swingball.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *