Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
diy
diy

Cum poți să îți decorezi casa de unul singur?

Dacă ai de gând să îți redecorezi casa, ar trebui să știi că poți face asta cu mai puțini bani decât de obicei. Ai nevoie doar de puțină îndemânare și multă răbdare. În jurul tău, vei găsi obiecte pe care le poți îmbina și să realizezi de unul singur câteva lucruri la care nu te-ai fi gândit. Sunt sigur că o să lase o impresie plăcută oricui le va vedea.

Suport pentru pixuri

pixuriSursă foto: Gallerily

Ai nevoie de câteva conserve și cât mai multe cârlige de lemn. Vei decupa capacul conservei, iar de marginile ei poți prinde cârligele, unul lângă altul. Astfel o să realizezi un suport de lumânări sau un ghiveci pentru plante foarte mici.

Lustră din cutia de lapte

lampSursă foto: Yaolan

Te-ai gândit vreodată că poți face o lustră din cutia de lapte? Îți voi spune cum. Trebuie să întinzi cartonul unei cutii de lapte sau de suc ca pe o foaie de hârtie. Apoi trebuie îl tai în fâșii egale. După ce ai făcut asta, îndoaie fâșiile astfel încât să realizezi triunghiuri. Lipește-le în formă de hexagon sau de pentagon. Pe acestea alătură-le într-o sferă. Nu uita ca înainte să lipești ultima parte trebuie să introduci și becul în mijloc.

Suport pentru laptop

laptop pvc

Sursă foto: Thethousands

Laptopul tău se poate încălzi foarte repede dacă nu are aerisirea liberă. Asta poate duce la defecțiuni ale lui și îi va scurta durata de viață. Poți crea singur un suport pentru device. Cum? Foarte simplu. Ai nevoie de o țeavă din PVC ceva mai lungă și de șase coturi de îmbinare PVC. Folosește-ți îndemânarea și îmbină-le ca în imagine.

Tablou cu hărți

harta inimiSursă foto: Etsy

Dacă vrei să decorezi, dar ai și nevoie de un cadou de aniversare îți voi da o soluție ușor de realizat. Ai nevoie de o ramă de fotografii (ceva mai îngustă și mai lată), de o hârtie albă care să nu fie transparentă și de o hartă cu locurile cele mai dragi vouă. Decupează pe hârtie trei inimi. Decupează locurile de pe hartă astfel încât să apară în mijlocul inimii. Un sfat ar fi să scrii pe hârtia albă, sub hărți, ceva ce vă reprezintă. Pune-le în ramă și ai grijă la modul în care așezi harta pe inimi. În final, ar trebui să reușești ceva asemănător ca în fotografie.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *