logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să creezi experiențe memorabile de Sărbători

cadou-de-craciun

Magia sărbătorilor de iarnă stă în experiențele pe care le trăim, în amintirile plăcute la care ne gândim cu drag și în obiecte care ancorează experiența de acea perioadă a timpului. În timpul Crăciunului, astfel de experiențe pot fi primirea unui cadou mai special, un gest înduioșător făcut de cineva la care nu te așteptai, o anumită rețetă de prăjituri care îți amintește de persoanele dragi din viața ta sau orice alt eveniment care îți pune un zâmbet pe buze. Iată câteva moduri prin care să creezi astfel de experiențe memorabile pentru tine și oamenii dragi ție.

Pune un zâmbet pe fața cuiva

De cele mai multe ori, cel mai prețios cadou pe care l-ai putea da cuiva este timpul tău. Dacă știi că cineva te vrea alături de Sărbători, fă în așa fel încât să poți fi alături de ei. În cazul în care te afli la distanță, ai două opțiuni de a face asta: să te deplasezi tu spre persoana dragă sau să o surprinzi cu un bilet de călătorie spre tine. Indiferent de alegerea pe care o faci, poți fi convins că experiența va fi una plăcută și memorabilă pentru acea persoană. Iar dacă acea persoană e jumătatea ta, poți face ca experiența să fie și mai memorabilă cu ajutorul unei bijuterii Teilor.

Fă un „album” de amintiri

Dacă ceea ce îți dorești e să îți amintești alături de cei dragi de momentele frumoase din trecut, cel mai simplu e să le aduni pe toate la un loc. Dacă ai poze, poți face un album pe care să îl oferi mai apoi în dar persoanelor implicate. Dacă, în schimb ai imagini și clipulețe de la evenimente anterioare, care au o importanță semnificativă pentru voi, îți sugerăm să faci un filmuleț din acestea. Te poți inspira din clipul de mai jos, dacă nu ai idei:

Fă un gest drăguț

Din nefericire, nu toți oamenii pot avea experiențe memorabile pe cont propriu. Dacă din diferite circumstanțe cunoști pe cineva care are nevoie de puțină magie în viața sa, fă ceva care să-l ajute să aibă parte de acea experiență. Indiferent că vorbim de includerea în grupul tău de prieteni a unei cunoștințe care nu are cu cine petrece sărbătorile sau că ajuți pe cineva care are nevoie de o cină caldă, astfel de gesturi devin experiențe memorabile și pentru tine, și pentru oamenii pe care îi ajuți. Până la urmă, în asta stă magia sărbătorilor, nu-i așa?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *