Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cum să te pregătești pentru Black Friday

Odată cu luna noiembrie, de câțiva ani încoace, românii au adoptat și una dintre cele mai mari „sărbători” comerciale americane – Black Friday. Tradus „Vinerea Neagră”, evenimentul nu face referire la nicio perioadă religioasă. În schimb, de Black Friday majoritatea magazinelor oferă reduceri masive, iar stocurile se golesc cât ai clipi. Ca să obții produsele pe care ți le dorești la un preț cât mai bun, e bine să te pregătești din timp. Iată cum poți face asta:

Fă o listă cu produsele pe care le dorești

Primul lucru de care trebuie să te ocupi este, în mod evident, lista de cumpărături. Este important să știi ce vrei să cumperi și ce te aștepți de la acele produse, ca să eficientizezi tot procesul. Ține cont și de bugetul pe care îl ai la dispoziție și încearcă să-ți stabilești prioritățile. Nu vei știi în avans cât de mult vor scădea prețurile, astfel că ordonează produsele pe lista ta începând cu cel mai important și până la cel la care ai putea să renunți fără probleme. Astfel, în funcție de prețurile pe care le obții, vei putea lua produsele care te interesează cel mai mult.

Verifică site-uri care dau sfaturi pentru cumpărături online

Există site-uri, precum tisco.ro, care te îndrumă atunci când faci cumpărături online. Prin intermediul acestor site-uri, vei putea să înțelegi acele date tehnice și să stabilești ce fel de produse ți se potrivesc. Vei putea să vezi care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont atunci când alegi un anumit produs și care sunt aspectele la care vei putea să renunți, în funcție de nevoile tale. Tot aici vei putea să înțelegi de ce un anume preț este prea mic sau, dimpotrivă, prea mare.

Stabilește așteptările pe care le ai

Odată ce ai verificat aspectele pe care le consideri cele mai importante în privința produselor pe care dorești să le achiziționezi, trebuie să te asiguri că acestea se ridică la standardele tale personale. Acum, va trebui, deci, să unești așteptările „comerciale” (cele pe care le-ai descoperit în site-urile de recenzii) cu așteptările personale (mai exact, ce anume te aștepți tu de la produsele respective). Asta pentru că, dacă produsul nu se ridică la așteptările tale, indiferent cât de bun este, el va fi o investiție proastă. Așadar, dacă, spre exemplu, îți dorești un aspirator nou, asigură-te că cel pe care îl vei cumpăra va face parte din clasa de consum A, dar și că este silențios, dacă asta cauți.

În final, totul ține în a găsi un produs cât mai echilibrat între așteptările tale și aspectele sale cele mai bune din punct de vedere tehnic. Acum rămâne doar să ai lista și cardul pregătite pentru Black Friday. Ține cont că retailerii pot alege zile diferite de cea oficială, care este 25 noiembrie, așa că poți găsi oferte bune chiar din 13 noiembrie.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *