Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
lumanari
lumanari

Decorațiuni handmade de toamnă pentru acasă

Fiecare anotimp vine cu plăcerile și neplăcerile sale, însă toamna este, de departe, cel mai bogat în culori și miresme. Pe cât de frumoasă este varietatea cromatică expusă de natură, pe atât ne-am dori să putem avea, cel puțin în anumite colțuri strategice din casa noastră, aceeași combinație plăcut vizuală. Deseori, decorațiunile în acord cu evenimentul sau evenimentele pe care le trăim au atât un preț ridicat, cât și lipsa implicării efective în realizarea lor. De aceea, dacă vrei să faci ceva inedit toamna acesta, descoperă cum să realizezi decorațiuni handmade pentru acasă!

Set unic de lumânări

lumanari_44874424

Sursa foto: © Udra11

Probabil cea mai simplă și cea mai de efect decorațiune de toamnă, realizarea unui set de lumânări implică adăugarea unor elemente și aspecte specifice anotimpului pe care îl parcurgem. Spre exemplu, ai putea îmbina ghinde, conuri de brad și nuci într-un bol de sticlă, preferabil pentru ca totalitatea culorilor să iasă la iveală și să poată fi admirate. Paleta cromatică în tente cărămizii va oferi casei tale căldură și un nou impuls pentru a te întoarce acasă cu zâmbetul pe buze. Mai mult de atât, în cazul în care se dorește mai multă inspirație, poți adăuga elementele tomnatice în propria casă, prin amplasarea unei frunze de-a lungul unui suport incolor de lumânare, în jurul căruia să legi o sfoară de cânepă. Astfel, vei obține efectul garantat!

Miresme nebănuite din platouri cu fructe aromate

fructe-de-toamna_33477507

Sursa foto: © Mythja

Ce poate fi mai frumos toamna, dacă nu chiar bogățiile cu care ne ademenește? Pentru a fi siguri că decorațiunile devin practice, este imperios necesar să nu trecem peste fructele și legumele anotimpului, ci să le expunem pe un platou de unde pot fi atât admirate vizual, cât și gustate. Un exemplu elocvent este utilizarea unui platou de sârmă gri pe care să așezăm dovlecei mici, pere, mere și chiar conuri de pin, pentru un plus de efect. Nu uita însă ca toate acestea să fie puse pe un pat de frunze de toamnă.

O verandă îmbietoare

decoratiuni-de-toamna_46246226

Sursa foto: © Arinahabich08

Toamna nu este doar anotimpul în care astenia își face loc în sufletele noastre, ci și momentul în care ne putem pune imaginația la contribuție. În cazul în care stai la casă, te poți utiliza atât de culori, cât și de forme pentru ca veranda ta să prindă viață. Printre elementele ideale se numără crizantemele, coșurile, dovlecii, frunzele, conurile și multe alte legume pe care le poți decora și amenaja în cel mai bun mod cu putință. Iar dacă nu vrei să decorezi prea mult, poți concentra câteva elemente într-o coroniță de atârnat pe ușă.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *