logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Machiajul urechilor, o nouă tendință de beauty în vara 2016

Toată lumea a auzit de machiajul ochilor, al buzelor și al sprâncenelor. Fiecare femeie atunci când se machiază se concentrează asupra acelor părți ale feței pe care vrea să le scoată în evidență. Unele preferă ochii, altele insistă asupra buzelor. Ei bine, în această vară puteți insista asupra…urechilor.

Dacă până acum ați văzut urechi vopsite doar în filme sau în documentare despre ritualuri ale unor triburi sau războinici, de acum veți avea ocazia să vedeți mai des acest gen de machiaj, poate pe stradă sau la un eveniment.

La începutul lunii iulie s-a lansat machiajul pentru urechi și este cea mai nouă tendință în materie de make-up pentru femei.

Această nouă idee aparține make-up artistului Violet, al casei de modă Louis Vuitton. Și cum tendințele în materie de machiaj, vestimentație și încălțăminte sunt date de marile case de modă, nu trebuie să ne mire dacă în scurt timp vom vedea pe stradă sau la petreceri urechi machiate.

ear-makeup1

Sursă foto: Inquisitr 

Machiajul pentru urechi a fost lansat la o prezentare de modă a casei Louis Vuitton. Violet a mizat pe elemente bizare și culori tari, electrice. Potrivit make-up artistului casei de modă, se machiajă lobul urechii și pavilionul sau se poate farda exteriorul urechii. Trebuie să optați pentru una din aceste variante.

Dacă vă hotărâți să mergeți la o petrecere sau un concert cu urechile fardate, exersați de câteva ori înainte pentru că procedura nu este foarte simplă. Necesită exercițiu și precizie pentru a obține rezultatul dorit și a nu cădea în ridicol.

ear-makeup2

Sursă foto: Haute D’Vie

Fardul pentru urechi fiind o tendință destul de bizară și extravagantă, aveți grijă ca stilul și personalitatea voastră să se potrivească cu acesta. Ca să vă faceți o idee, Violet a precizat că machiajul urechilor poate înlocui cu succes piercingurile.

Folosiți culori strălucitoare, cum ar fi un argintiu sau auriu strălucitor. Dacă credeți că ținutei voastre se potrivesc alte culori nu ezitați să le folosiți. În fond, casele de modă doar dau tonul, iar noi ajustăm propunerile lor după stilul nostru.

Este important să nu combinați piercingul cu machiajul pentru urechi. Va fi prea mult.

Louis Vuitton a dat tonul unei veri strălucitoare. Curaj, străluciți!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *