logo
Generic filters
Exact matches only

Patru idei prin care să readuci spiritul Crăciunului la tine acasă

mos-craciun

Sărbătorile de iarnă și-au făcut deja simțită prezența prin zăpada așternută pe alei de zile bune și prin magazinele umplute cu beculețe care mai de care mai sclipitoare. Oricât de mult ne place exteriorul, de multe ori interiorul este cel care contează – iar această idee poate fi transpusă și în termeni practici. Fără doar și poate, frigul sau zăpada de afară nu sunt elementele pe care dorim să le întâlnim în propria casă, însă spiritul de Crăciun da. Oare care ar putea fi procesul care stă în spatele magiei de iarnă?

  1. Cozonacii de casă

Făcând referire la frumoasa noastră țară, cozonacii sunt vestitorii iernii și ai serilor în care mama sau bunica ne răsfățau în pragul sărbătorilor. De dimineața până seara, rețeta era respectată cu strictețe, motiv pentru care gustul și mirosul se îmbinau cu așteptările noastre, timp în care îl așteptam pe Moș Crăciun – și care, lăsându-se atât de mult așteptat, ne făcea să adormim sub brad. În zilele noastre, rețeta se păstrează și ne face semn imediat ce sărbătorile sosesc.

  1. Mandarine

Binecunoscutul miros de mandarine se perindă prin casele noastre din primul moment în care sărbătorile de iarnă își fac simțită prezența. Întrucât țara noastră dispune de un import masiv de citrice în anotimpul rece, mulți dintre noi deja se gândesc la cadouri și zăpadă când simt mirosul de mandarine în casă. Odată cumpărate primele exemplare, vei readuce spiritul Crăciunului la tine acasă.

  1. Bradul natural de Crăciun

Oricât de mult am vrea să ne mințim, bradul natural este singurul element realmente simbolic pentru sărbătorile de iarnă. În cazul în care vrei ca și Crăciunul să dețină o parte specială în casa ta, o poți face prin cumpărarea unui brad natural în pofida celui artificial. Cu toate că are numeroase dezavantaje (lasă ace, este mai greu de întreținut, are o greutate mult mai mare) rezultatul este cel scontat, respectiv faptul că reușește să readucă spiritul Crăciunului în propria ta casă.

  1. Colinde de Crăciun

Horia Brenciu, Frank Sinatra, Michael Buble sau Ștefan Bănică Junior sunt doar câteva nume sonore prin intermediul a căror voci sărbătorile de Crăciun vor fi mai aproape de casa ta. Mai devreme sau mai târziu, vei reuși să te relaxezi și să îl aștepți pe Moș Crăciun așa cum se cuvine!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *