logo
Generic filters
Exact matches only

Un mic dejun special de Valentine’s Day

Sursă foto: dreamstime.com

Valentine’s Day, cunoscută și ca Ziua Îndrăgostirilor, este o sărbătoare a dragostei foarte populară în întreaga lume. Acesta se celebrează în data de 14 februarie, zi în care cuplurile obișnuiesc să își ofere cadouri sau să facă la diverse activități împreună.

Dacă te numeri printre cei care sărbătoresc această zi, poți să începi încă de la micul dejun. În cele ce urmează îți voi prezenta cum anume poți să faci din prima masă a zile una specială, dedicată acestei sărbători.

1. Luați micul dejun împreună

Tot timpul este plăcut să serviți micul dejun alături de persoana iubită, însă nu de fiecare dată acest lucru este posibil. Chiar dacă, în general, nu prea reușiți să vă sincronizați cu programul dimineața, motiv pentru care nu luați micul dejun împreună, de aceasta dată ați putea încerca să faceți acest lucru. Fie că unul dintre voi îl surprinde pe celălalt cu micul dejun deja gătit sau că îl pregătiți împreună, acesta poate fi transformat într-un mod plăcut și romantic de a vă începe ziua împreună.

2. Gătiți un mic dejun creativ

În această zi specială masa de dimineață poate fi mai variată decât de obicei și se poate găti într-un mod mai creativ. O idee ar fi aceea de a prepara alimentele în diverse forme. Poți găti ouă ochiuri într-o formă de inimioară sau poți tăia feliile de pâine în același model sau, de ce nu, sub alte forme care să fie sugestive pentru această zi.

3. Consumați ceva dulce la micul dejun

În majoritatea țărilor Ziua Îndrăgostiților este asociată și cu produsele dulci, fie că vorbim de ciocolată sau prăjituri. De aceea, cu această ocazie, vă recomand să vă răsfățați și voi cu ceva dulce la micul dejun. Se pot consuma diferite prăjiturele, clătite pufoase cu dulceață sau cu ciocolată, brioșe sau fructe aromate. Vă recomand însă să le consumați cu moderație pentru a nu avea neplăceri mai târziu.

4. Serviți un cocktail la micul dejun

Atunci când Valentine’s Day cade într-o zi de weekend, puteți să vă răsfățați și cu băuturi care să conțină puțin alcool. Un astfel de exemplu poate fi mimosa, un cocktail pentru brunch făcut din suc de portocale și șampanie. Bineînțeles, și în acest caz este recomandat să fiți moderați cu consumul lor.

Cu această ocazie se obișnuiește și oferirea unor cadouri. Dacă vrei să îi dăruiește un cadou jumătății tale, o poți face chiar și la micul dejun. Desigur că, în funcție de bugetul de care dispui, acest cadou poate fi unul simbolic sau unul mai scump.

Voi cum obișnuiți să petreceți diminețile de Valentine’s Day ?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *