Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Beneficii

Specialiştii recomandă ca pentru o viaţă echilibrată şi sănătoasă să consumăm micul dejun în fiecare zi. Află care sunt beneficiile primei mese a zilei şi de ce să nu o treci cu vederea niciodată.

Ovăzul este o cereală integrală, adesea consumată la micul dejun, datorită beneficiilor sale asupra corpului și a pielii folosit pentru uz extern. Acesta este ...

Laptele vegetal, produs din soia, orez sau diferite tipuri de nuci, este perfect pentru cei care au dezvoltat alergii sau intoleranțe la lactoză și ...

Fructele exotice sunt un deliciu pentru majoritatea dintre noi. Acestea, însă, conțin nutrienți importanți pentru organism, iar consumul lor în mod regulat, face ca ...

Calciul este foarte important pentru dezvoltarea oaselor și pentru buna funcționare a organismului. Lipsa acestuia poate provoca tulburări serioase sau chiar boli cum ar ...

Scorțișoara și mierea sunt folosite încă de acum câteva mii de ani. În China, scorțișoara este utilizată mai degrabă ca medicament decât ca și ...

Uneori, organismul are nevoie de un imbold pentru a funcționa mai bine, fie că facem sport sau adăugăm anumite alimente în dietă. Fructele și ...

Cu toții am auzit că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, însă cât de multă atenție îi acordăm în raport cu ...

Porumbul dulce este originar din America Centrală și se cultivă numai vara. Este diferit de porumbul tradițional pentru că din el se extrage zahăr. ...

Micul dejun este masa cea mai importantă din zi. Se spune că nu trebuie să o împarți cu nimeni. Masa de dimineață este și ...

Inițial cultivat în China, ghimbirul reprezintă una dintre cele mai sănătoase și savuroase mirodenii de pe planetă. Mirosul și gustul caracteristic, ușor înțepător, este ...

Nucile reprezintă unele dintre cele mai vechi plante cultivate de om, importanța lor fiind subliniată încă din perioada anilor 7.000 înaintea erei noastre. Astăzi, ...

Clasa cerealelor este extrem de vastă și pe lângă „clasicele” grâu, orz, ovăz include și specii de plante mai puțin cunoscute în România, dar ...

Laptele de migdale este un produs vegetal foarte hrănitor și foarte bogat în substanțe nutritive. La fel ca și în cazul laptelui de soia, ...

Amarantul este „la modă” doar de câțiva ani în România, multă vreme fiind considerat buruiană. Este o plantă veche de mii de ani. A ...

Laptele de soia este o băutură vegetală care rezultă din stoarcerea boabelor de soia. În ziua de astăzi a devenit foarte popular, atât printre ...

Tot mai multe ingrediente sunt incluse pe lista superalimentelor sau a alimentelor medicamente. Din această categorie fac parte și semințele de pin. Acestea erau folosite ...

Dimineața, la micul dejun, există obiceiul de a mânca cereale cu lapte, dar mulți confundă cerealele/fulgii adevărați cu așa-zisele cereale dulci, colorate, ambalate în ...

Despre călugării shaolin se știe că au o forță care uimește (sunt capabili să își susțină toată greutatea corpului într-un deget, să spargă diferite ...

Plantele aromatice folosite în bucătărie, nu au doar puterea de a da o aromă deosebită mâncării. Sunt deopotrivă și plante medicinale. Fie că le ...

Tărâțele de grâu nu trebuie folosite atât ca aliment, ci mai degrabă ca medicament. Acestea rezultă din măcinarea grâului și ele sunt de fapt ...

Toamna este unul dintre cele mai bogate perioade ale anului din punct de vedere al „ofertei” de legume și fructe. Găsim atât de multe ...

Grâul comun este cel mai cunoscut în România, deși există mult mai multe soiuri de grâu la nivel mondial. Pâinea albă, produsele de patiserie ...

Icrele au fost considerate dintotdeauna delicatese, deoarece în trecut acestea erau servite doar la mesele aristocraților. Acum au devenit un produs destul de popular ...

O alimentație cât mai variată este benefică pentru sănătatea organismului nostru. Este recomandat să alternăm alimentele la toate cele trei mese ale zilei. Trebuie ...

1 / 71234567