Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

10 de Semne clare că relaţia voastră e terminată

Ştim cât e de greu să te despărţi de persoana pentru care mai ieri ţi-ai fi dat şi viaţa, cum să laşi în spate toate visele şi promisiunile pe care vi le-aţi făcut, toate planurile de viitor pe care le aveaţi împreună şi totuşi simţi că ceva nu mai e ca la început, ceva s-a rupt dar nu ştii sigur dacă relaţia voastră mai poate fi salvată.

Gândeşte-te bine, răspunde sincer: Viaţă ta amoroasă te face fericită?
Citeşte cele 10 de semne care îţi arată dacă relaţia voastră se aproapie de sfârşit sau mai rău, e deja terminată:

1.Nu îţi mai respecţi partenerul
Ştii că el este o persoană bună, că te iubeşte dar nu mai ai acceaşi admiraţie, acelaşi respect pentru el pe care l-ai avut o dată. Cuvintele lui nu mai au acelaşi impact asupra ta şi simţi că nu te mai merită, că nu mai sunteţi la acelaşi nivel! Poate te simţi lezată de acţiunile sau vorbele lui şi asta a dus la o prima ruptură.

2.Întâlnirile cu el te plictisesc
Nu mai aveţi despre ce să povestiţi, nu mai aveţi interese comune, nu mai râdeti la glumele lui, nu mai aveţi chef să ieşiţi şi timpul petrecut împreună e din ce în ce mai rar.

3.Nu îţi mai pasă
E trist dar ştii în adâncul sufletului că nu îţi mai pasă de partener, că te interesează doar de propria viaţă, propriile vise, succese, propria fericire! Eşti egoistă dar l-ai pierdut undeva pe drum şi nu îţi doreşti să te întorci înapoi, să clădiţi ceva împreună.

4.Cauţi să flirtezi cu alte persoane
Iniţial e doar un joc să vezi dacă mai merge, dacă mai poţi, dar foate repede realizezi că îţi place. Că flirtul devine o obişnuinţă şi găseşti în jurul tău 2-3-10 bărbaţi mult mai interesanţi decât iubitul tău. Într-un final poate ar fi cazul să recunoşti că partenerul tău nu mai e la fel de atractiv şi sunt şanse mari să te îndrăgosteşti de altă persoană.

5.Ai dezvoltat o ura faţă de partener
Se poate întâmpla ca la un moment dat să nu mai fi fericită, să-ţi fi făcut ceva partenerul peste care să nu poţi să treci. Începi să dezvolţi o ura faţă de el şi te plângi non-stop. Nimic nu te mai face fericită, toate acţiunile lui te enervează, vezi imperfecţiuni pe care până acum nu le vedeai, eşti mereu tristă şi supărată în preajma lui, fiecare gest te scoate din minţi, e clar …

6.Nu mai sunteţi conectaţi emoţional
Eşti indiferenţă la gândurile, sentimentele şi emoţiile lui. Nu îţi mai pasă dacă e trist, dacă suferă, dacă are probleme, chiar dacă te prefaci, ştii în adâncul sufletului că nu dai doi bani şi nu încerci în nici un fel să-i ridici moralul sau să-l ajuţi.

7.Nu îţi este dor de el
De fapt nu doar că nu îţi e dor de el atunci când sunteţi la distanţă ci din contra, te bucuri. Te bucuri că poţi avea puţin timp doar pentru tine şi nu doreşti să dai „raportul” nimănui aşa că eviţi să intri online, îţi închizi telefonul, etc.

8.Îţi imaginezi cum ar fi viaţa singură
Visezi cu ochii deschişi la o altă viaţă, una departe de el, una alături de un alt bărbat sau sărind „din floare în floare” una departe de viaţa pe care aţi construit-o împreună! Ai alte planuri şi idealuri, te gândeşti mereu că ai o singură viaţă şi ar trebui să o trăieşti într-un alt mod!

9.Nu mai faceţi sex
Iubeşti să faci sex dar nu cu partenerul. Serile în doi au devenit plictisitoare, o rutină, şi-au pierdut tot farmecul şi toată emoţia. Ai fantezii cu alţi babati sau preferi „să faci dragoste cu ţine însuţi”

10.Nu mai sunteţi prieteni
Nu îi mai spui ce faceţi în fiecare zi, cu cine v-aţi întâlnit, cum a fost la servici şi nici el nu mai face asta. Sincer nu te interesează cât de puţin despre el, aţi devenit doi străini ce locuiesc împreună, eventual legaţi de un act.

Alicee

Alicee

Alicee este o călătoare pasionată de scris. Fiecare oraș nou pe care îl vizitează, o ajută să descopere noi oameni, de la care învață cât mai multe lucruri interesante. Iar vouă vă împărtășește trucurile și sfaturile pe care le-a descoperit de-a lungul anilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *