Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

10 Rezoluţii realiste pentru 2015

Este perioada aceea din an în care toată lumea face promisiuni. Fiecare doreşte o schimbare şi fiecare are o listă  de dorinţe pentru anul care vine. La începutul anului toate femeile au intenţii bune. Se uită înapoi şi decid ce vor să schimbe în viaţa lor, spre ce direcţie vor să meargă în noul an. Vestea prostă e că majoritatea se împotmolesc undeva pe drum şi nu ajung la destinaţie cu lista bifată. Însă chiar şi aşa să ai o listă pe care o vezi mereu (poţi să o lipseşti undeva în cameră, să o pui în sertarul de la birou, să o scrii în word şi să o încarci pe desktop) o să te motiveze mai tare.
Aşadar e timpul de a face rezoluţii pentru 2015. Noi ne-am gândit să va propunem 10 de rezoluţii realiste pentu 2015, astfel încât să alegeţi ce vi se potriveşte:
1.Lăsaţi-vă de fumat. Ştim că e greu, dar e necesar. În primul rând pentru sănătate şi în al doilea rând gândiţi-vă câţi bani o să economisiţi. Nu mai bine îi investiţi în alte plăceri cum ar fi hobby-urile voastre sau în cursuri de dezoltare persoanală? Vezi aici >>>5 paşi pentru a renunţa la fumat 
2. Petreceţi mai mult timp cu familia. Poate ar fi o idee bună să începeţi un ritual `masa de duminică împreună`.
3. Consumaţi mai puţin alcool. Dacă sunteţi în anii studenţiei sunt sigură că ştiţi de ce.
4.Pierdeţi 5-10 kg în funcţie de necesitate. Un stil de viaţă sănătos este un bilet sigur pentru o viaţă mai bună, mai lungă şi mai fericită. Ţine minte că trebuie să mănânci ca să trăieşti nu să trăieşti ca să mănânci.
5.Citiţi mai multe cărţi. O să vă îmbogăţească vocabularul, cultura şi o să puneţi creierul la contribuţie. Ideal ar fi măcar 2 pe lună.
6.Ieşiţi mai des cu prietenii. Chiar dacă telefonul, mesajele, chat-ul pe facebook e mai uşor, faceţi-vă timp să ieşiţi mai des cu prietenii. Relaţiile virtuale nu sunt la fel de solide şi se strică în timp.
7.Fugiţi la un maraton. Asta e un mod de a vă motiva să vă antrenaţi multe luni înainte. Dacă o faceţi pentru o cauză nobilă, un act de caritate, e şi mai bine.
8.Faceţi mai mult sport. Oh da, asta ne propunem în fiecare an. Să mergem mai mult pe jos, să ne facem abonament la sală, să mergem la piscină măcar o dată pe săptămână şi să ne ţinem de planuri. Iată >>> 15 metode de a face mai mult sport în fiecare zi (fără ca să îţi dai măcar seama).
9. Apreciaţi mai mult ceea ce aveţi. Un job, o mâna de prieteni, un soţ iubitor, o vecină de treabă, un apartament primitor, un copil cuminte etc. Încercaţi ca în 2015 să fiţi mai pozitive, mai fericite şi mai recunoascatoare!
10. Scrieţi! Pe blog, în reviste, scrisori, reţete culinare, orice. De când cu era calcultorului am ajuns să scriem din ce în ce mai puţin pe hârtie, iar asta e îngrijorător!
Ţineţi minte că scopul acestei liste e de a vă aminti că rezoluţiile sunt degeaba dacă în spatele lor nu stau acţiuni! 

Cover - Sursă foto: freepik.com
Picture of Alicee

Alicee

Alicee este o călătoare pasionată de scris. Fiecare oraș nou pe care îl vizitează, o ajută să descopere noi oameni, de la care învață cât mai multe lucruri interesante. Iar vouă vă împărtășește trucurile și sfaturile pe care le-a descoperit de-a lungul anilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandări