logo
Search
Generic filters
Exact matches only

12 sfaturi pentru aplicarea rimelului

Rimelul este produsul pe care cele mai multe femei îl utilizează zilnic. Deși aplicarea sa pare un lucru banal, de cele mai multe ori, rezultatul obținut nu este cel pe care l-am fi așteptat. Care este motivul? Răspunsul este simplu: nu aplicăm corect rimelul. Pentru obținerea unor gene lungi și frumoase respectați anumite reguli de aplicare a rimelului:

 1. Primul pas pentru obținerea unor gene perfecte constă în aplicarea rimelului prima dată, în partea inferioară a pleoapei.
 2. Aplicați rimelul începând din colțul inferior al ochiului spre exterior, pentru a crea mai mult volum.
 3. Pentru o rezistență mai mare a mascarei, aplicați-o în mișcări zig-zag, insistând la rădăcina genelor. Astfel, rimelul va rezista mai mult. Aplicarea în zig-zag va separa genele.
 4. Un alt truc pe care make-up artiștii îl folosesc constă în aplicarea unui rimel de alungire și apoi aplicarea unui strat suplimentar.
 5. Ștergeți excesul de rimel pe un șervețel pentru a preveni acumularea surplusului de mascara și lipirea genelor.
 6. Modul în care țineți peria în momentul în care aplicați rimelul este foarte important. Țineți peria orizontal dacă doriți ca genele să fie mai voluminoase și vertical pentru a obține un look cât mai natural.
 7. Puneți tubul de mascara într-un pahar cu apă fierbinte pentru a deveni lichid, mult mai subțire și astfel, mult mai ușor de aplicat.
 8. După primul strat de rimel, aplicați pe gene pudră pentru bebeluși, iar genele vor deveni mult mai voluminoase. Pudra translucidă sau pudra pentru copii se va lipi de gene, iar aceasta va ajuta la crearea unui look mai dramatic.
 9. Îndepărtați surplusul de rimel prin pieptănarea genelor cu o periuță de dinți curată. De asemenea, pentru eliminarea excesului de rimel, puteți folosi o periuță de rimel mai veche, dar care a fost curățată în prealabil.
 10. Evitați pomparea aerului în tubul de rimel, fiindcă veți produce uscarea rimelului. În schimb, răsuciți periuța ușor înainte și înapoi cu mișcări circulare.
 11. Aplicați al doilea strat de rimel înainte ca primul strat să se usuce pentru a evita lipirea sprâncenelor.
 12. Nu uitați să înlocuiți rimelul după 3 luni sau mai devreme, în cazul în care acesta se usucă.

Te-ar putea interesa și Remedii naturale pentru gene mai lungi

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *