Search
Generic filters
Exact matches only

Remedii naturale pentru gene mai lungi

Genele sunt cele care încadrează ochii și atrag atenția asupra feței. Îți dorești gene mai lungi, mai frumoase, dar nu știi cum? Există diverse metode artificiale de alungire a genelor, însă unele dintre ele pot fi dăunătoare. Nu ezitați să apelați la remediile naturale de creștere a genelor. Adoptați o rutină de îngrijire a genelor utilizând următoarele remedii, iar efectele nu vor întârzia să apară.

Metode de creștere și înfrumusețare a genelor:

  1. Demachierea zilnică – este foarte importantă nu doar pentru sănătatea pielii, ci și pentru sănătatea genelor noastre. Utilizarea zilnică a rimelului și greutatea acestuia, degradează genele. Așadar, demachiați-vă zilnic. De asemenea, curățați zona ochilor cu mare atenție. Altfel, riscați să rupeți genele, să le deteriorați, iar regenerarea va dura mai mult.
  2. Aplicați ulei de măsline. Uleiul de măsline este cunoscut pentru numeroasele proprietăți benefice pe care le deține asupra sănătății și frumuseții noastre. O dată pe săptămână aplicați ulei de măsline pe genele dumneavoastră. Acesta va stimula regenerarea și creșterea mai rapidă.
  3. Utilizați un amestec de ulei de măsline și ulei de ricin – acest amestec aplicat pe gene, va determina creșterea genelor. Genele vor deveni mult mai lungi și mai frumoase.
  4. Ceaiul verde – stimulează creșterea genelor. Mai mult, ele vor deveni mult mai groase și mai puternice.
  5. Dieta sănătoasă– în orice tratament, dieta este vitală. Pentru gene mai lungi adoptați o dietă echilibrată, un stil de viață sănătos. Există câteva alimente care stimulează starea de sănătate a ochiilor și a genelor: merele și fructele în general, legumele verzi, ouăle, peștele și alte alimente bogate în proteine.
  6. Uleiurile naturale – sunt o altă metodă de hidratare și alungire a genelor. Uleiul de măsline, de cocos, de avocado, de argan sunt doar o parte din uleiurile benefice pentru gene. Aplicați pe un disc demachiant câteva picături din aceste uleiuri, iar genele dumneavoastră vor fi mult mai sănătoase, mai hidratate și mai puternice.
  7. Vitamina E – este un alt remediu pentru stimularea creșterii genelor. Spargeți vitamina E și aplicați-o cu o perie pe gene.

SFAT: Nu omiteți micul dejun și mâncați cât mai sănătos. Este cel mai bun mod de a obține gene lungi, frumoase și sănătoase.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *