Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
femeie cu masca de carnaval
femeie cu masca de carnaval

4 accesorii pe care să le integrezi în ținuta de revelion

Anul 2017 se anunță extrem de încântător, așa că, este foarte important să-ți alegi o ținută cât mai adecvată pentru petrecerea din noaptea dintre ani. Cu toate acestea, nu trebuie să investești o sumă colosală de resurse financiare pentru a te alege, în final, cu o ținută admirată și elegantă. În realitate, tot ceea ce îți trebuie este puțină inspirație și creativitate! În cazul în care vrei să cunoști mai multe lucruri pe care să le utilizezi anul acesta, rămâi cu noi și descoperă 4 accesorii pe care le poți integra în ținuta de revelion anul acesta!

  1. Bijuteriile

Ținuta din noaptea de revelion nu este perfectă dacă nu este accesorizată cu niște bijuterii pe măsură. Dacă până acum cele mari și impunătoare nu se aflau prin colecția ta, ai putea să faci o schimbare înainte de anul nou, respectiv să te orientezi spre unele de mari dimensiuni. Cu ajutorul acestora, în puțin timp vei reuși să atragi atenția, însă într-un mod fermecător! Adițional, nici o femeie nu este memorabilă fără o pereche de cercei, un colier sau o brățară.

  1. Adaugă strălucire

Detaliile metalice ar putea să te scoată din zona de fad și anost în doar câteva momente! O rochie cu accente metalice, simplă însă de impact te va ajuta să câștigi toate privirile. Pe de altă parte, un cordon metalic ar putea face diferența, în cazul în care este dispus de-a lungul taliei. Te-ai putea orienta și înspre un plic cu accente metalice, o ojă asemănătoare sau alte aplicații de care dispui.

  1. Pantofii

Indiferent de țara de origine, pantofii sunt întotdeauna piesa de rezistență a oricărei ținute. Dacă vrei să ieși în evidență într-un stil pozitiv, asortează-ți rochia fabuloasă cu o pereche de pantofi cu nuanțe metalice, roșii, argintii sau aurii – în funcție de culoarea întregii ținute.

  1. Nu utiliza accesorii cu motive de Crăciun

Bineînțeles, revelionul urmează sărbătorilor de Crăciun, motiv pentru care astfel de accesorii nu sunt prea recomandate a fi utilizate în ținutele de sfârșit de an. Astfel, ai putea să optezi pentru ceva nou, însă nicicum ceva legat de Crăciun, întrucât astfel de accesorii sunt deja uitate.

Prin intermediul acestor 4 accesorii pe care să le integrezi în ținuta de revelion, rezultatul va fi unul fenomenal – iar tu vei reuși să te bucuri de un final de an de zile mari!

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *