logo
Search
Generic filters
Exact matches only

4 aparate de înfrumusețare pe care le poți achiziționa de Black Friday

perie-de-fata

Black Friday este o oportunitate minunată să achiziționezi câteva produse pe care altfel nu ți le permiți sau care ar dura mai mult să le cumperi. Chiar dacă nu este, în mod tipic, o sărbătoare celebrată la noi, majoritatea magazinelor au deprins obiceiul de a deschide oferte avantajoase în această perioadă. Dacă ești bărbat și vrei să te scapi de cadoul de Crăciun pentru una (sau mai multe) dintre femeile din viața ta sau ești femeie și ești tentată de câteva produse de înfrumusețare care costă mai mult, acesta este cel mai bun moment ca să le achiziționezi. Iată ce-ți recomandăm:

Epilator IPL

epilator-ipl

Sursa foto: Emag

Una dintre cele mai tabu subiecte legate de feminitate este epilatul. Ca să te scapi de o grijă, ai putea apela cu încredere la un epilator IPL. Tehnologia „Intense Pulsed Light” (IPL) ajută la distrugerea rădăcinii firului de păr, pentru ca aceasta să se refacă mai greu. Folosit în mod regulat, un astfel de epilator poate evita creșterea părului, iar tu nu mai trebuie să îți faci probleme că ai uitat să te epilezi și trebuie să porți rochia aceea scurtă.

Perie pentru față

perie-electrica-pentru-fata

Sursa foto: Emag

Curățarea și exfolierea tenului este una dintre cele mai importante etape în menținerea unui ten hidratat și sănătos. Poți face asta manual, cu produse care exfoliază mecanic, riscând să rănești suprafața pielii sau o poți face cu ajutorul unei perii pentru față. Aceasta exfoliază fin tenul, eliminând celulele moarte și oferind un masaj care ajută la regenerarea pielii și la menținerea elasticității acesteia.

Uscător de păr

uscator

Sursa foto: Emag

Cea mai mare problemă pe care o impune uscarea artificială a părului este distrugerea firului de păr datorită căldurii. Însă, pe lângă un spray protector termic, ai nevoie și de un uscător bun, pentru a-ți proteja podoaba capilară. Astfel, un uscător de păr bun este strategic pentru un păr mătăsos. Acesta ar trebui să aibă cel puțin două trepte de viteză pentru uscare cu aer cald și o treaptă de aer rece pentru fixarea coafurii.

Ondulator automat

ondulator

Sursa foto: Emag

Era în care buclele erau greu de obținut a apus. E timpul să îți iei un ondulator automat, care să îți înjumătățească timpul de execuție. Un astfel de ondulator este ușor de folosit și foarte sigur, în ideea în care șuvița de păr este rulată automat și nu există riscul de a te trage de cap. De asemenea, ai nevoie doar de câteva secunde pentru a ondula firele de păr. În plus, poți obține diferite stiluri de bulcă, extrem de ușor.

Te-ai hotărât ce vrei? Dacă nu, ai face bine să te grăbești, pentru că ofertele de Black Friday nu mai au mult și-și fac apariția!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *