6 semne că fostul te vrea înapoi

Ştim că despărţirile nu sunt plăcute. Ne simţim triste, fără speranţă şi uneori frustrate. Dar oricât de urâte ar fi, există unele despărţiri care nu sunt definitive şi există unii oameni care ajung să se împace şi să realizeze că locul lor era împreună. Dacă fostul tău iubit încă e prin preajmă şi-ţi trimite anumite semnale, iată cum poţi să-ţi dai seama dacă vrea o împăcare.

Te contactează pentru cele mai mărunte lucruri. De obicei oamenii care se despart definitiv, doar în cazurile miraculoase în care rămân prieteni, evită să se întâlnească. Aşa că dacă te sună pentru cele mai mici chestii sau pune întrebări la care şi el ştie răspunsul, e clar că vrea să stabilească o linie de comunicare cu tine.

Întreabă de tine constant. Fie că e vorba de prietenii sau de rudele tale, dacă aflii că în ultima perioadă a tot întrebat de tine şi de cum îţi merge, e un semn că încă se gândeşte la tine.

Vă întâlniţi „întâmplător”. Dacă locuiţi sau lucraţi în aceeaşi zonă e posibil să vă întâlniţi de câteva ori. Dar cum deja el îţi cunoaşte rutina zilnică, e suspect dacă iese la cumpărături sau la sală exact atunci când mergi şi tu.

Se comportă exact ca la începutul relaţiei. Adică exact ca atunci când era super romantic şi atent la nevoile tale. E un semn evident că nu a trecut peste despărţire şi că te vrea înapoi.

Îţi spune că vrea să se schimbe. Acest punct depinde foarte mult de motivul despărţirii. Dacă s-a terminat pentru că unul dintre voi a fost infidel, şansele ca relaţia să-şi revină sunt mici. Dar dacă aţi avut anumite incompatibilităţi şi amândoi sunteşi dispuşi să faceţi mici compromisuri, e posibil să vă împăcaţi.

Te abordează direct. Ok. Semnul ăsta nu ai cum să-l ratezi. Dacă şi tu simţi că mai există o şansă pentru voi şi dacă şi el ţi-o cere, e clar că ar trebui să vă mai gândiţi. Nu se ştie niciodată ce poate aduce viitorul şi cu toate că se spune că oamenii nu se schimbă, există şi excepţii.

Tu ai mai da o a doua şansă unui fost iubit?

foto

Simona

Simona

Simona locuieşte în Cluj-Napoca şi lucrează în domeniul ONG. Îi place foarte mult să citească, să scrie şi să fie înconjurată de cărţi. Pe Simona o interesează tot ce ţine de dezvoltarea personală, îi plac proiectele faine, în special cele de voluntariat sau care au un impact social ridicat.