Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

8 arme secrete cu care să înnebuneşti un bărbat dincolo de imagine

Multe femei cred că aspectul fizic e tot ce contează. Da, pentru o aventură cu siguranţă asta e tot ce contează însă pentru o relaţie de lungă durată, personalitatea ta joacă rolul cel mai important. Dincolo de stereotipuri, iată 8 arme secrete pe care orice femeie le deţine şi cu care poţi înnebuni un bărbat:

1. Umor

Practic orice bărbat apreciază femeile vesele, glumeţe şi cu simţul umorului. După aspectul fizic acesta e următorul lucru pe care bărbaţii îl observă şi îl apreciază. Femeile care se ştiu bucura de viaţă, care nu fac caz din orice fleac, care ştiu să treacă peste probleme cu uşurinţă, care se trezesc fericite şi îţi ştiu face ziua mai bună încă de dimineaţă. Nimeni nu îşi doreşte o persoană pesimistă, încruntată şi mereu nemulţumită în preajma lui.

2. Inteligenţă

O femeie inteligentă este o femeie atrăgătoare pentru majoritatea bărbaţilor. Evident, dacă tot ce te interesează e moda, felul în care îţi stă părul şi ce extensii sunt la reduceri, s-ar putea să nu obţii decât o singură întâlnire şi aia probabil în pat. Dincolo de tot ce înseamnă aspectul fizic (sfaturile din reviste de modă, cărţi cu sfaturi de frumuseţe etc) trebuie să mai citeşti şi altceva. Dacă te angajezi în conversaţii inteligente şi provocatoare, unde ai un cuvânt de spus, ai şanse mari să-l faci să fie interesat de tine.

3. Generozitate

Fiindcă o femeie generoasă este în mod evident capabilă să privească dincolo de ea, să vadă nevoile altora şi să ajute. Asta caută şi bărbaţii, femei care să fie acolo când au nevoie, femei pe care ştiu că se pot baza.

4. Flexibilitate

O femeie flexibilă e o femeie lângă care te simţi bine, fiindcă ştie că se poate adapta la orice situație, e flexibilă în idei, comentează doar atunci când are ceva de spus şi acceptă că poate altul are dreptate. Asta caută bărbaţii, femei care se luptă pentru binele comun şi nu pentru binele propriu.

5. Ambiţie

Nimic nu îi incită mai mult decât o femeie independentă, ambiţioasă, care luptă pentru cariera ei. Nici un bărbat nu caută să întreţină o femeie, ei caută o nevastă creativă, plină de idei, de proiecte, de vise, o femeie lângă care să se simtă mândri.

6. Dinamism

Toţi bărbaţii vor femei pline de viaţă, de energie, care iubesc să trăiască periculos, spontane, impulsive şi care pun multă pasiune în ceea ce fac. Într-un cuvânt, femei active lângă care să nu se plictisească niciodată, femei care să vină mereu cu idei noi, femei care să îi provoace, să îi incite și care să iubească competitivitatea de orice fel.

7. Autenticitate

Poate că există excepţii, dar cel mai probabil dacă eşti o femeie falsă o să îşi dea seama după câteva întâlniri. Bărbaţii sunt atraşi de femeile cu caracter care nu se lasă cu una, cu două. Femeile autentice sunt cele ce ştiu să spună cuvintelor pe nume, femei care ştiu să îşi spună punctul de vedere şi nu fac compromisuri doar pentru a câştiga un bărbat. De exemplu, dacă te invită la un film SF şi tu urăşti genul acesta, spune-i. Propune-i altceva şi nu fi de acord cu tot ce spune doar că să-l cucereşti. Din contră, astfel o să-l îndepărtezi mai repede de tine fiindcă o să îți pierzi stima de sine.

8. Sensibilitate

Sensibilitatea la femei este o calitate aproape indispensabilă în ochii unui bărbat. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fii timidă sau să plângi de faţă cu el, dar cel puţin în intimitate arată-i latura ta sensibilă, că ai inima, sentimente şi că-l iubeşti. Cuvintele pot face deseori magie!

Aceste 8 calităţi ar trebui să le dezvolte fiecare femeie, fiindcă ele ne fac să devenim valoroase, nu pentru bărbaţi, ci pentru mintea şi inima noastră.

Natasa

Natasa

Nataşa se consideră o femeie puternică, cunoscătoare bună a relaţiilor dintre sexe. Articolele scrise de ea sunt adresate femeilor, în special sfaturi despre relaţii, dragoste şi sex.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *