logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Accesorii la modă pentru această vară

Nu toată lumea are bugetul necesar pentru a-şi reîmprospăta garderoba în fiecare sezon. Nu e necesar să cheltuim sume exorbitante pe haine noi. Important e să avem câteva accesorii care pot da un aspect fresh oricărei ţinute.

Ochelarii de soare

La fel ca în fiecare an, ochelarii de soare nu doar te ajută să-ţi protejezi ochii în zilele de caniculă, dar îţi şi oferă un aspect cool. În special stilul retro este la modă acum, aşa că o privire aruncată asupra modei din anii 60’ îţi va aduce numeroase sugestii. Până la urmă, însă, contează ce ţi se potriveşte ţie şi ce stil vestimentar adopţi, aşa că nu-ţi face griji în privinţa asta. Important e să ai câteva modele la îndemână cu care să poţi jongla în funcţie de situaţie.

Sandalele cu talpă ortopedică

Sandalele cu talpă din plută sunt compromisul ideal între tocurile tradiţionale şi şlapii super confortabili sau sandalele cu talpă joasă. Acestea sunt destul de comode pentru o plimbare în parc, dar aduc un plus de eleganţă atunci când purtăm jeanşi sau rochiţe de vară.

Genţile micuţe

Vara aceasta e la modă să fii cât mai lejeră. Aşa că uită de genţile supradimensionate şi ia-ţi un clutch doar pentru lucrurile esenţiale. Fie că alegi o variantă compactă pe care o ţii sub braţ, fie că îi pui o cureluşă pentru mai multă libertate, alege culori cât mai îndrăzneţe care să-ţi pună în evidenţă ţinuta.

Pălăriile mari cu marginile lăsate

Fie că e vorba de o plimbare prin parc sau de o ieşire la mare, pălăriile sunt extrem de potrivite la ţinutele din vara aceasta. Pe lângă faptul că te protejează de soare, pălăria poate fi accesoriul care-ţi completează perfect ţinuta. Dacă alegi un model discret cu o fundă neagră poţi să-l foloseşti la o ţinută mai elegantă sau dacă alegi un model colorat poţi să-l porţi la o ţinută mai îndrăzneaţă.

Eşarfele vaporoase

Purtate în jurul gâtului sau pe post de curea, eşarfele cât mai colorate sunt accesoriul must have din această vară. Alegeţi materiale de calitate care vor rezista în timp şi le veţi putea folosi şi în anii următori.

Brăţările cu modele orientale

Dacă în anii trecuţi erau la modă brăţările din plastic şi în culori cât mai aprinse, anul acesta se poartă în special brăţările împletite sau brodate cu influenţe din zona orientului.  Nu îţi încărca ţinuta cu prea multe bijuterii, ci alege, mai degrabă, o brăţară mai lată cu un model complex care să aducă un plus de îndrăzneală.

Accesoriile sunt modalitatea perfectă pentru a completa o ţinută care de multe ori poate nu are nimic special. Dacă un singur element al ţinutei are ceva mai ieşit din comun, eşti în tendinţe. Fie că e vorba de o eşarfă colorată sau de o pereche de sandale chic, setează-ţi punctul central al ţinutei şi construieşte-o în jurul lui.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *