Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Atitudinea bărbaților față de femeile care poartă tocuri

Bărbații sunt cunoscuți pentru că emit judecăți și pun etichete ( judecăți pe care ei le numesc păreri și etichetele pe care ei le numesc trăsăturile de personalitate ale femeii). Dar acest articol nu este despre ce cred și cum cred bărbații în general, ci despre atitudinea ( demonstrată prin diverse teste) față de femeile care poartă tocuri ( tocuri mici, de 5 cm sau 9 cm).

Un studiu publicat în Archives of Sexual Behavior arată atitudinea bărbaților față de femeile ce aleg să poarte tocuri într-o zi obișnuită sau la un eveniment. Astfel, s-au efectuat trei tipuri de teste, toate trei demonstrând că bărbații tind să se poarte mai frumos cu o femeie, odată cu creșterea cm la …toc!

Primul test. Femeile au fost rugate să abordeze oameni la întâmplare pe stradă, pentru a răspunde la un chestionar. Rezultatele au fost interesante ( dar nu surprinzătoare): femeile cu tocuri înalte au oprit cei mai mulți bărbați, 83% dintre cei opriți răspunzând întrebărilor. În schimb femeile cu tocuri mai mici nu au avut același succes, lor răspunzându-le 47% dintre cei opriți

Al doilea test. Aceleași femei au fost rugate să meargă pe stradă și să scape accidental pe jos o mânușă. Ce credeți? 93% s-au grăbit să ajute deținătoarea mânușii în condițiile în care purta tocuri înalte, în timp ce 62% dintre bărbați au făcut același gest pentru femeile care nu purtau tocuri.

Al treilea test și unul ce puteți să îl încercați și voi. Mai multe femei au fost rugate să meargă într-un bar pe tocuri de diverse cm. Ghiciți care femei au fost abordate primele? Normal că cele cu tocuri mai înalte.

Nu știu ce credeți voi, dar eu sunt de părere că bărbații sunt puțin superficiali. Din studiul acesta reiese că dacă vrem să fim luate în serios trebuie să ne suim pe tocuri de 10 cm și abia apoi putem vorbi.

Voi ce credeți? Tocurile ajută atât de mult la prima vedere sau trebuie să ținem cont și de alte aspecte?

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *