logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Beneficiile serului pentru păr

ser pentru păr1

Părul este zilnic expus factorilor nocivi ai mediului, precum și la temperaturile ridicate ale aparatelor de coafat, care îl pot deteriora, făcându-l mai subțire, uscat și lipsit de viață. Astfel, pentru a preveni aceste efecte negative și pentru a avea un păr sănătos, frumos, puternic și strălucitor, este necesar să îi asigurăm o îngrijire delicată cu ajutorul serului pentru păr.

ser pentru păr

Serul pentru păr, https://makeup.ro/categorys/250387/, este un mijloc cosmetic a cărui compoziție se distinge printr-o concentrație mare de ingrediente active. Acesta conține uleiuri, extracte din plante, biopolimeri, provitamine, proteine, D-pantenol, oligoelemente, elastină și alte componente valoroase, datorită cărora produsul oferă cea mai eficientă și delicată îngrijire podoabei capilare.

Serul este conceput pentru a îndeplini diverse funcții. Spre exemplu, cel pe bază de cheratină ajută la netezirea firelor, în timp ce serurile pe bază de ulei vor face părul mătăsos, neted, strălucitor și vor preveni despicarea vârfurilor. De asemenea, serurile au proprietatea să regenereze șuvițele și să faciliteze pieptănarea.

 

Serul de obicei este ambalat într-o sticlă mică cu un dozator sau pipetă, deoarece o cantitate foarte mică de produs este suficientă pentru a obține efectul mult așteptat. Există următoarele tipuri de ser:

  • cu efect terapeutic: acest tip de ser are proprietatea să combată mătreața, să amelioreze mâncărimea și să prevină uscarea scalpului;
  • care stimulează creșterea;
  • cu efect nutritiv și hidratant: serurile din această categorie au o compoziție bogată ce hrănesc firele cu substanțe utile și le menține un nivel optim de umiditate, prevenind astfel uscarea;
  • cu efect protector: acest tip de seruri protejează firele atât de factorii nocivi ai mediului cât și de temperaturile ridicate ale aparatelor de coafat.

 

 

Este foarte important ca serurile să fie utilizate corect. Stiliștii recomandă aplicarea serului pe toată lungimea părului, începând de la rădăcini. Dacă alegi să utilizezi un ser anti-mătreață sau un produs care stimulează creșterea părului, trebuie să acorzi o atenție deosebită rădăcinilor. Remediul se aplică și se distribuie pe păr cu mișcări ușoare, dar nu bruște. Dacă în instrucțiunile produsului se recomandă menținerea acestuia pe păr pentru o anumită perioadă de timp, atunci cel mai bine este să înfășori părul într-un prosop.

În timpul verii este recomandat de folosit un ser cu o consistență mai ușoară și cu proprietăți hidratante, iar în timpul iernii un ser pe bază de ulei va fi alegerea perfectă.

 

Utilizarea regulată a unui ser va îmbunătăți semnificativ starea și aspectul podoabei capilare. Deci, nu ezita nici o clipă să îți achiziționezi și tu remediul potrivit tipului tău de păr, iar efectele benefice ale acestuia cu siguranță îți vor satisface așteptările.

 

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *