Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Branduri românești de îngrijire a pielii

În era globalizării și a accesului rapid la produse din întreaga lume, găsirea și sprijinirea brandurilor locale devin din ce în ce mai relevante. Industria de îngrijire a pielii nu face excepție, iar România găzduiește numeroase branduri cu produse de înaltă calitate. Acest articol explorează câteva dintre aceste branduri românești de îngrijire a pielii și evidențiază importanța achiziționării de produse locale.

Diversitatea brandurilor românești de îngrijire a pielii

  1. Sabio Cosmetics

Produsele Sabio sunt concepute din 100% ingrediente naturale, bioactive din cele mai sigure surse, fără surfactanţi, parabeni, aditivi, solvenți, parafine, aromatizanţi, coloranţi artificiali sau alte produse chimice de sinteză. Brandul comercializează produse pentru îngrijirea pielii feței, a corpului, dar și pentru îngrijirea părului. Produsele sunt selectate în funcție de tipul de ten, care poate fi ales pe site, iar în funcție de acesta se recomandă produse specifice pentru fiecare.

 

  1. Ivatherm

Produsele Ivatherm reprezintă dermato-cosmetice care conțin apă termală de la Băile Herculane, fiind create special pentru tenul sensibil. Produsele pot fi achiziționate din farmaciile din toată țara, iar crearea acestui brand a avut ca scop formarea unor produse speciale pentru toate tipurile de ten și pentru a proteja pielea. Pe site, poți selecta tipul de ten sau afecțiunea cu care te confrunți, astfel primind cele mai bune recomandări când vine vorba despre produsele Ivatherm.

 

  1. NN Cosmetics

Un alt brand local de îngrijirea a pielii este Natural Nutrition Cosmetics, sau prescurtat, NN Cosmetics. Produsele sunt concepute din  ingrediente naturale, iar filosofia și istoria acestor produse datează încă din anii ‘50. Produsele din gama NN Cosmetics sunt impregnate cu substanțe active care se regăsesc în mod natural în structura pielii, fiind astfel recunoscute și acceptate de aceasta în compoziția sa moleculară.

 

  1. Synergy Therm Cosmetics

Toate produsele de îngrijire a pielii din gama Synergy Therm se caracterizează prin conținutul bogat de apă termală de la Băile Felix și sunt individualizate prin compoziții unice de ingrediente. Întreaga serie de dermato-cosmetice este creată de medici dermatologi și biochimiști cu o vastă expertiză în domeniul dermatologic și cosmetic. Pe site, poți căuta produse în funcție de ceea ce ai nevoie, dar și în funcție de tipul de ten. Găsești atât produse pentru pielea feței, dar și pentru corp.

 

  1. Nuca Organic

Fiecare produs Nuca Organic este creat manual, utilizând doar ingrediente 100% naturale, fiind  formulate într-un mod complex pentru a hrăni, regenera și revitaliza pielea. În compoziția lor se regăsesc unturi și uleiuri organice, extrase pure, peptide cu eficiență clinică dovedită și conservanți naturali, toate contribuind la restabilirea sănătății pielii. Unele dintre produsele Nuca Organic au în compoziția lor miere și ceară de albine dintr-o zonă din Transilvania, dar și ulei de cătină din Buzău.

 

De ce să alegem branduri locale?

Brandurile românești de îngrijire a pielii aduc în fața consumatorilor produse create în laboratoare și ateliere autohtone. Achiziționând aceste produse, susții eforturile de inovație și creativitate ale acestor întreprinderi. Mai mult, brandurile locale sunt adesea în armonie cu tipurile specifice de piele și nevoile climatice ale țării. Aceasta înseamnă că produsele sunt adaptate în mod corespunzător pentru a oferi cele mai bune rezultate în condițiile locale.

Pe de altă parte, majoritatea dintre aceste firme, susțin folosirea unor ingrediente 100% naturale. Achiziționând produsele lor, contribui la promovarea practicilor etice și a transparenței în industrie.

În concluzie, brandurile românești de îngrijire a pielii aduc o serie de beneficii. De la sprijinirea economiei locale și susținerea inovației, până la promovarea eticii și a identității culturale. Achiziționând produse de îngrijire a pielii de la aceste branduri, nu doar că te bucuri de produse de calitate, dar contribui și la dezvoltarea sustenabilității.

Descoperă aici care sunt procedurile din cabinet permise în timpul verii!

Cover - Sursă foto: freepik.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *