Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Ce alimente să mănânci pentru a avea un abdomen plat

Dacă tot a venit vara şi începem să ieşim la soare, am decis să povestim azi despre cum putem avea un abdomen plat. Exerciţiile fizice sunt foarte importante, dar la fel de importantă este şi dieta în acest caz. Iată o serie de alimente care vă pot ajuta să obţineţi un abdomen de invidiat.

Uleiul de rapiţă este recomandat deoarece este bogat în acizi graşi Omega 3 care scad nivelul de insulină şi reduc acumularea de grăsimi pe abdomen şi pe talie.

Avocado este un aliment care are grăsimi bune, monosaturate.  Potrivit unui studiu, persoanele care au consumat regulat avocado au observat o micşorare a taliei, spre deosebire de grupul celălalt care a consumat aceeaşi cantitate de calorii, dar fără acest fruct inclus în dietă.

Ouăle sunt bogate în proteine şi îţi oferă o senzaţie de saţietate. Dacă nu aveţi probleme cu colesterolul, un ou fiert la micul-dejun vă va oferi suficientă energie pentru următoarele ore şi nu veţi mai avea senzaţia de foame.

Spanacul este un aliment extrem de important în dietă. Cu toate că este sărac în calorii, vă va da senzaţia de saţietate şi vă va aduce un important aport de calciu în organism.

Grapefruit. Cercetătorii au descoperit că persoanele care au mâncat de trei ori pe zi câte o jumătate de grapefruit au pierdut în greutate fără a face alte schimbări în dietă sau în stilul de viaţă.

Roşiile sunt unul din alimentele perfecte pentru un abdomen plat. Conţin foarte puţine calorii, dar multă apă, astfel încât sunt extrem de indicate în dietă.

Usturoiul este un aliment termogenic, ceea ce înseamnă că stimulează metabolismul şi grăbeşte arderea grăsimilor. Cu toate că nu e indicat să-l consumaţi înainte de o şedinţă importantă sau înainte de a merge la o întâlnire, acest aliment vă poate garanta succesul în dietă.

Boabele de soia sunt extrem de utile deoarece împiedică acumularea grăsimilor, în schimb, transformă grăsimea în energie.

Ardeiul iute ajută la stimularea metabolismului. Din acest motiv, grăsimile sunt arse mult mai repede. În plus, ai parte şi de o doză de vitamina C, un antioxidant care luptă cu toxinele din vasele de sânge.

Castravetele are foarte puţine calorii şi ajută la eliminarea surplusului de apă din organism.

Şi ca să aibă un efect şi mai puternic, de ce să nu consumăm o salată sau un suc proaspăt făcut din combinaţii ale acestor alimente în fiecare zi? Împreună cu exerciţiile fizice şi cu un stil de viaţă echilibrat sigur vom obţine abdomenul mult visat într-un timp record.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Simona

Simona

Simona locuieşte în Cluj-Napoca şi lucrează în domeniul ONG. Îi place foarte mult să citească, să scrie şi să fie înconjurată de cărţi. Pe Simona o interesează tot ce ţine de dezvoltarea personală, îi plac proiectele faine, în special cele de voluntariat sau care au un impact social ridicat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *