Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Ce purtăm vara aceasta la festival?

Festivalurile sunt cele mai potrivite locuri în care putem lăsa inhibițiile deoparte și putem purta cele mai creative și interesante ținute, fără a fi judecați. Pe lângă atmosfera plină de energie, pasionații de modă petrec ore în șir căutând inspirație în legătură cu ce se poartă în anul 2023 la festival. În fiecare an, tendințele se schimbă, iar unul dintre aspectele foarte importante este și tipul de festival la care mergi. Dacă festivalul la care participi este pe plajă, cu siguranță ținuta ta va fi una diferită față de cea pe care o porți la festivalul care are loc pe câmp sau într-o zonă rurală.

În acest articol am pregătit idei de ținute pentru toate tipurile de festivaluri și piese vestimentare care cu siguranță te vor inspira în crearea următorului outfit.

Imprimeuri colorate

Anul acesta, imprimeurile s-au făcut observate în foarte multe ținute. Fie că ai un stil mai îndrăzneț sau unul mai elegant, imprimeurile au putut fi integrate în orice vestimentație. Acestea pot fi utilizate și la festival, fiind în trend mai ales fustele și pantalonii cu imprimeuri colorate. Imprimeul nu trebuie să semnifice un lucru anume, cum ar fi flori sau alte obiecte specifice. Acestea pot reprezenta și idei mai abstracte sau forme simple cum ar fi, dungi, pătrate sau chiar animal print. Acestea se potrivesc foarte bine cu topuri mai simple, cum ar fi tricouri sau crop top-uri în alb sau negru și care să lase piesa cu imprimeu să iasă în evidență.

Seturi croșetate

Cine ar fi zis că piesele vestimentare croșetate ar putea fi în tendințe printre ținutele de festival? Ei bine, anul acesta seturile formate din fustă sau pantaloni scurți și un top croșetate sunt foarte ușor de găsit, dar mai ales foarte ușor de integrat în outfitul tău de festival. Poți găsi o multitudine de piese foarte interesante și super colorate, care să reprezinte o ținută ușor de folosit și de creat pentru următorul festival.

Pietre strălucitoare

Chiar dacă în general când ne gândim la pietre strălucitoare, ne gândim la bijuterii, acestea pot fi folosite și pe anumite piese vestimentare, cum ar fi topuri, pantaloni scurți sau fuste. În ultima perioadă, crop-topurile formate din pietre argintii sau aurii strălucitoare au ieșit tot mai mult în evidență, iar acum pot fi folosite în special pentru a ieși în evidență la festival, putând fi găsite în oricare dintre magazinele online sau la mall.

Piese argintii sau aurii

La fel ca piesele prezentate anterior, articolele vestimentare reflectorizante și în nuanțe de argintiu și auriu, au ieșit în evidență tot anul acesta. În fiecare magazin celebru vei găsi măcar o haină sau un accesoriu cu acest fel de nuanțe, care pot fi integrate foarte ușor în ținuta ta, de la rochii care să te scoată în evidență, până la genți care să completeze ținuta.

Cizme de cowboy

Încă de câțiva ani, acest gen de botine au fost integrate nu doar în ținutele de festival, ci și în ținute mai elegante sau office. Online se găsesc o multitudine de variante de astfel de cizme, care pot fi îmbinate cu oricare dintre ținutele tale. Cel mai bun sfat, însă, ar fi să alegi cizme cu un toc mai mic, până în aproximativ 5-6 cm, pentru a fi sigură că vor fi cât mai comode.

Așadar, festivalurile reprezintă o ocazie specială pentru pasionații de modă de a-și dezvălui latura lor cea mai creativă și eclectică prin intermediul unor ținute îndrăznețe. În anul 2023, moda de festival se anunță mai diversă ca niciodată, oferind o platformă pentru exprimare artistică și experimentare stilistică în rândul festivalierilor.

Descoperă și alte 5 stiluri de fashion, la modă pentru femei!

Cover - Sursă foto: freepik.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *