logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Culorile vedetă ale acestei veri în materie de vestimentație

În fiecare sezon predomină anumite culori în materie de vestimentație, machiaj și păr. Bineînțeles că tonul este dat de casele de modă, iar femeile care vor să respecte trendul trebuie să își înnoiască ținuta potrivit tendințelor.

În vara 2016, predomină rozul și albastrul în nuanțe pastelate. Într-o mai mică măsură se poartă și galbenul și verdele.

Dacă până acum, rozul și albastrul foarte deschis, pastelat erau culori asociate de obicei cu ținutele domnișoarelor de onoare de la nunți sau cu hainele și camerele bebelușilor, se pare că în această vară cele două culori sunt în trend pentru orice fel de ținută. Așadar, dacă ați epuizat ideile în materie de vestimentație, puteți începe să vă gândiți la diverse combinații în aceste două culori vedetă ale verii 2016.

8f1dd5_16683a7569bf4ef9b4dacf6461556d24

Sursa foto: It’s up to me blog

Una dintre variantele de roz este rose quartz, care potrivit site-ului patone.com nu ar fi doar culoarea verii 2016, ci culoarea anului. Este o culoare plăcută, pastelată, care poate fi purtată cu ușurință atât la birou, cât și la o ieșire în oraș cu prietenii, familia, iubitul sau la o plimbare în oraș sau în parc. Totuși, trebuie să alegeți cu grijă hainele astfel încât să nu fiți îmbrăcată din cap până în picioare în rose quartz. Este suficient dacă aveți o singură piesă vestimentară de această culoare: o cămașă, o pereche de pantaloni, o fustă (dacă optați pentru ținuta de birou), un tricou, o bluză lejeră, vaporoasă, o rochie lungă, vaporoasă, o pereche de pantaloni scurți (pentru o ieșire în oraș sau la plimbare).

blue outfit

Sursa foto: Hot Bauty Health

Cea de-a doua culoare vedetă în această vară este albastrul pastelat, numit serenity. Este potrivită pentru o vară călduroasă, iar partea bună este că este adecvată pentru orice piesă vestimentară, la fel ca și rose quartz. Niciodată nu veți da greș dacă veți asorta unei ținute office o cămașă serenity, o pereche de pantaloni sau o fustă. De asemenea, puteți merge la o petrecere, la o plimbare în oraș sau la un eveniment elegant purtând o rochie serenity.

rochie

Sursa foto: Aelida

Specialiștii în materie de modă spun că cele două culori pot fi purtate împreună. Așadar, aveți nevoie doar de imaginație pentru a vă crea ținuta perfectă pentru vara lui 2016.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *