Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cum să îl citeşti la prima întâlnire

Sunt atât de multe lucruri pe care le poţi învăţa despre un bărbat la prima întâlnire. Evident ar fi indicat să aveţi o întâlnire privată, doar voi doi, ca să poţi să îi urmăreşti reacţiile. Astfel, poţi să-i analizezi mişcările, să observi ce subiecte îi trezesc interesul, lucrurile care îl pasionează, câtă importanță îţi dă şi cum se comportă cu tine. Iată ce trebuie să urmăreşti şi să îi spui la prima întâlnire!

Este EL capabil de o relaţie?

Cu toate că poate tu îţi doreşti foarte mult o relaţie, se poate ca EL să nu fie pregătit. Dacă discuţia îţi permite, întreabă-l despre fosta relaţie şi motivele pentru care a renunţat la ea. Uneori o simplă întrebare îţi poate da foarte multe răspunsuri. Dacă vezi că se agită, devine nervos şi îţi spune că nu mai vrea să se stabilească cu cineva o perioadă, că acum vrea doar distracţie şi aventură, e clar, nu e omul potrivit pentru tine.

Are o slujbă?

După prima întâlnire ar trebui să ştii câteva lucruri despre job-ul lui. Unde lucrează, care îi e programul, dacă îi place, ce funcţie are acum şi care sunt planurile lui de viitor. Ştiu că sună ca un interviu, însă slujba lui o să vă afecteze în multe sensuri relaţia. Dacă are o funcţie importantă înseamnă că mulţi oameni se bazează pe el şi asta înseamnă multă responsabilitate. În plus, dacă ajunge să lucreze peste program sau are un orar de muncă împrăștiat, s-ar putea să nu mai aibă decât foarte puţin timp pentru tine. În același timp, dacă este şomer sau are un loc de muncă prost se poate să nu fie cu adevărat motivat, visurile lui să fie foarte limitate şi nu cred că îţi doreşti o astfel de persoană în preajma ta.

Fii atentă cum vorbeşte despre alte femei

Fie că e vorba de prietenele lui, de colegele de muncă, de mama sau sora lui, fii atentă când îți povestește, fiindcă îţi poate da de înţeles cum va vorbi despre tine şi mai ales cum se va comporta cu tine. Un bărbat ce NU respectă femeile, nu merită nici un pic de interes.

Este EL tiparul de bărbat potrivit pentru tine?

Fă un exerciţiu de imaginaţie şi vezi dacă e genul de bărbat pe care l-ai putea prezenta cu mândrie părinţilor tăi, prietenelor tale şi tuturor cunoscuţilor. E drept că în final contează doar sentimentele tale şi cum vă înţelegeţi voi doi, însă pe parcurs, o dată cu trecerea timpului va fi tot mai greu să treci peste problemele sociale apărute din cauza lui. De aceea ar fi bine să iei acest aspect în considerare de la prima întâlnire şi să cântăreşti bine dacă merită şi alte întâlniri.

În final acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le abordezi şi să le studiezi la prima întâlnire. Nu uita că nu poţi cunoaşte cu adevărat o persoană, nici măcar când locuieşte cu tine, unii oameni ştiu să joace bine teatru şi te pot păcăli foarte uşor! Cel mai important e să nu te avânţi într-o relație, să îi laşi timp să te descopere şi să construiţi împreună o relaţie frumoasă cu paşi mărunţi.

Natasa

Natasa

Nataşa se consideră o femeie puternică, cunoscătoare bună a relaţiilor dintre sexe. Articolele scrise de ea sunt adresate femeilor, în special sfaturi despre relaţii, dragoste şi sex.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *