Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cum să te îmbraci iarna dacă ești gravidă

Atunci când porți în pântece un copil, ai parte de una dintre cele mai frumoase perioade din viața ta. Dincolo de asta însă, fiecare trimestru al sarcinii vine cu propriul calup de probleme. Ca să mai diminuăm din grijile pe care sigur ți le faci, îți oferim câteva sfaturi legate de îmbrăcămintea pentru lunile de iarnă.

Investește într-o pereche de cizme comode

Dacă ești însărcinată pe parcursul iernii, e nevoie să investești într-o pereche de cizme comode și care să se încalțe ușor (în special dacă ești în ultimul trimestru și nu te poți apleca). Totodată, caută o pereche de cizme care să aibă tracțiune bună. Asta înseamnă că talpa acestora este confecționată în așa fel încât să nu aluneci pe zăpadă sau gheață. Bineînțeles, îți recomand ca această pereche de încălțăminte să fie cu talpă joasă, ca să îți poți păstra echilibrul cât mai bine.

Investește într-o haină de iarnă

Poate te gândești că un palton nu e absolut necesar, pentru că nu vei mai putea să îl porți după. De fapt, un palton de maternitate este una dintre cele mai bune investiții pe care le poți face pentru tine, în perioada sarcinii. De fapt, poți opta pentru un palton la care poți scoate o parte din material. Astfel, îl vei putea purta și după sarcină, fără probleme. O astfel de haină îți va proteja corpul de frig și te va scăpa și de stresul rezultat din faptul că nu mai încapi în vechile tale piese de îmbrăcăminte.

Optează pentru straturi de îmbrăcăminte

În loc să alegi haine groase, care trebuie îmbrăcate singure, optează pentru piese de îmbrăcăminte care se pot purta în straturi. Astfel, vei putea maximiza utilizarea lor pe parcursul sarcinii. În plus, îți va fi mult mai ușor să te adaptezi diferenței de temperatură între interior și exterior. Mai mult, fluctuațiile hormonale îți pot provoca frig sau căldură, chiar dacă temperatura mediului în care te aflii rămâne constantă. Optează deci pentru bluze, sarafane sau pantaloni, dar nu uita nici de maieuri și tricouri pe care să le poți purta pe sub acestea.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandări