logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să-ţi detoxifici tenul

În special pe perioada caldă, când ne luptăm cu praful, căldura excesivă şi soarele abundent, e important să acordăm o atenție sporită pielii noastre.

Iată cinci paşi simpli pentru a-ţi detoxifia tenul:

Spală-ţi faţa de două ori după machiaj

Dacă ai adormit cu machiajul pe faţă, o simplă spălare nu va scoate toate chimicalele de pe faţa ta. Eventual foloseşte un demachiant pe baza de ulei care îţi va curăţa pielea şi apoi un produs de curăţare pe bază de spumă care va elimina şi ultimele urme ale machiajului.

Foloseşte puterea aburului

Pune un prosop sub apă fierbinte şi apoi ţine-l pe faţă până se răceşte. E perfect pentru a mări circulaţia sângelui şi pentru a-ţi deschide porii. Astfel, cremele pentru hidratare sau tratamentele faciale vor fi mult mai eficiente. Poţi şi să urmezi varianta în care pui apă fierbinte într-un vas şi stai cu faţa deasupra lui cu un prosop peste cap.

Foloseşte o mască facială care curăţă în profunzime

Dacă ai avut parte de un weekend mai agitat în care pielea ta a avut de suferit, cel mai important este să cauţi un produs care să absoarbă uleiul în exces de pe faţa ta.

exerciţii cardio

O rutină simplă de doar 15 minute pe banda de alergat poate să-ţi deschidă porii şi să-ţi îmbunătăţească circulaţia. Cu ajutorul transpiraţiei vei scăpa de toxinele acumulate şi la final te vei bucura de o faţă strălucitoare.

Mănâncă sănătos

Dacă în ultimele zile de concediu ai exagerat cu gustările nesănătoase şi ai încercat şi câteva cocktailuri pe bază de alcool, e timpul să nu mai consumi aşa de mult zahăr, să bei cei 2 litri de apă recomandaţi pe zi şi să mănânci cât mai multe fructe şi legume proaspete.

Aceste mici sfaturi ar trebui să fie rutina ta de fiecare dată când vrei să începi procesul de curăţare al feţei. E important să porneşti de la o bază curată şi schimbările să fie făcute în întregul organism, pentru a te putea bucura de rezultate pe termen lung.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *