Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cum să tratezi un iubit obsedat

Este foarte interesant, atunci când începe să îţi placă de cineva vrei să fii în jurul lui tot timpul, te gândeşti la el tot timpul, vrei să vorbeşti despre el tot timpul. E normal să fie aşa la început. Însă ce te faci când ai în preajmă o astfel de persoană? Când iubeşti pe cineva, dar simţi că dragostea lui te sufocă? Ai devenit tu prea irascibilă sau chiar are el o problemă Citeşte acest articol şi vei afla un răspuns sigur: E prietenul tău obsedat de tine?

1. Merge peste tot cu tine

Îl cunosc toate neamurile, vecinii, prietenii, colegii de serviciu şi chiar şi cei mai îndepărtaţi cunoscuţi. Toată lumea îl apreciază, fiindcă este un iubit atât de grijuliu, care vorbeşte atât de frumos despre tine şi spune tuturor că relaţia voastră este perfectă. Însă e chiar aşa? Dacă relaţia ta s-a transformat într-o închisoare, e timpul pentru puţină libertate. Nu trebuie să vă despărţiţi, dar o săptămână pauză o să va facă bine. Pentru a-ți fi mai uşor, organizează o vacanţă cu prietenele.

2. Vrea să meargă cu tine chiar şi la shopping

Nu fiindcă doreşte să îţi plătească cumpărăturile, ci fiindcă vrea să îşi dea cu părerea despre tot ce cumperi. Nu cumva să te afişezi cu el într-o rochie neaprobată. Aşa se face că aproape totdeauna ajungi să cumperi hainele şi pantofii aleşi de el. Pentru a nu ajunge la discuţii contradictorii, cea mai bună metodă e să începi să faci cumpărături online. După ce primeşti articolele dorite, chiar nu mai contează părerea lui.

3. Te-ai schimbat pentru el

Cu toate că înainte nu credeai că numărul de kilograme avut ar fi o problemă, acum eşti tot timpul la dietă. Asta fiindcă iubitul tău insinuează mereu că nu ai grijă ce şi cât mănânci. Te îmbraci diferit, te machiezi diferit, te comporţi diferit. Foloseşti parfumul primit de la el, citeşti cărţi cumpărate de el şi găteşti preparate comandate de el. Ai devenit o persoană complet nouă, nu mai simţi că eşti TU. E timpul să faci ceva pentru tine. Aminteşte-ţi că el s-a îndrăgostit de tine şi nu de această „imagine de femeie perfectă în viziunea lui” aşa că încet, încet, adoptă o nouă schimbare. De caracter dacă se poate. Numai tu trebuie să fii stăpână pe tine!

4. Îţi selectează prietenii

Fiindcă evident are câţiva cu care se înţelege mai bine, doreşte să îi vadă mai des. În timp ce pe ceilalţi îi evita cât de mult poate. Oricum, dacă te gândeşti mai bine, cel mai mult timp petreceţi în compania prietenilor lui. Aşa ai reuşit să-ţi îndepărtezi toţi prietenii. Sărbătorile sunt întotdeauna un prilej bun pentru o vizită şi o reconectare cu vechii prieteni.

5. Te spionează pe reţelele de socializare

Nici nu ştiai asta până într-o zi când ai văzut că dă „Like” la comentariile tale postate pe pagina firmei. O pagină pe care nu ar avea de ce să o acceseze, fiindcă nu lucraţi în acelaşi loc. Dacă simţi că îţi face ordine şi în intimitate, e timpul să îi dai „block friend”. Măcar o vreme până se calmează şi îşi revizuiește comportamentul.

Aşadar, prietenul tău e obsedat de tine?

Picture of Natasa

Natasa

Nataşa se consideră o femeie puternică, cunoscătoare bună a relaţiilor dintre sexe. Articolele scrise de ea sunt adresate femeilor, în special sfaturi despre relaţii, dragoste şi sex.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *