Search
Generic filters
Exact matches only

Evenimente de zi, vara toridă și ce alegeri inspirate să faci

dyfashion
rochii vara

Cu fiecare sezon noi concepte vestimentare sunt preluate la scară largă, aducând doritoarelor stiluri în vogă. Ai de unde alege o rochie fancy cu care să îți faci apariția la un eveniment. Din fericire ai de unde să te inspiri. Numai o privire îndreptată către magazinul online DyFashion și te trezești deja într-o lume a rochiilor, într-un univers pe care îl căutai de multă vreme.

Fără exagerare, dar cu un plan sigur de a flata orice reprezentantă feminină, www.dyfashion.ro pune la dispoziție peste 800 de modele de rochii. De aici îți poți alege cu ușurință o ținută potrivită pentru birou, pentru un eveniment sau o ieșire în oraș. Ca și un ghid care te ajută să parcurgi drumul care trebuie pentru a te iniția în materie de cunoștințe, aici vei găsi un sprijin real în a defini ce îți place și ce ai nevoie. Parcurge filtrele și descoperă rând pe rând cum rochia ideală pentru un eveniment ți se definește din ce în ce mai bine.

Rochia de vară, elegantă și confortabilă

Orice femeie știe: dacă te simți bine cu ceea ce porți asta se va vedea și la exterior. Emani încredere, impresionezi prin atitudine, iar ceea ce porți va fi în cele din urmă completarea perfectă a unui tablou feminin pe măsură. Așadar, nu fă compromisuri! O rochie trebuie să îți vină bine, să te facă să te simți bine și nu în cele din urmă trebuie să corespundă cu un anumit cadru sau cu un dresscode specificat.

Pe măsura multitudinii de cerințe ai și opțiuni variate de rochii de zi. Există chiar o categorie anume axată pe astfel de rochii, pentru a-ți ușura munca de căutare. Axează-te în principal pe materiale fluide, relaxate, pe un croi feminin însă nu foarte pretențios sau exagerat. Iată câteva principii de selecție ce te vor ajuta să îți conturezi ținuta ideală pentru un eveniment vara aceasta:

Material

Acesta va fi de altfel primul care dictează nivelul tău de confort. Un material nepotrivit pentru condițiile impuse de sezon va rezulta în stări neplăcute când ți-e lumea mai dragă. Optează pentru finețe și confort, pentru vâscoză, bumbac, mătase sau dantelă, voal, în funcție și de stilul dorit. Evită desigur materialele groase și care impun nevoie de straturi.

Croi și stil

Aici ai o diversitate ce într-o măsură ține de preferințe personale, iar pe de altă parte ține de eveniment, de momentul ales pentru a purta ținuta în cauză. Poți alege:

Babydoll – un croi lejer ce se recomandă în mod special pentru domnișoarele cu picioare lungi, ce doresc să pună accent pe eleganța acestora, precum și pentru cele care maschează talia. Sunt adorabile, un model tineresc și mereu în vogă. O alternativă aici ar fi stilul peplum, cel care adaugă volum fie pe laterale, fie toată talia, însă vine în linii de constrast cu restul rochiei, deci mulat pe picior.

Rochia mulată – sexy, clasică și mereu o opțiune, un astfel de croi lansează și o mare provocare, aceea de a etala întreaga siluetă.

Dreaptă – ceva mai cuminte, simplă, o rochie dreaptă poate fi aleasă de orice femeie, indiferent de reperul kilogramelor și a tipului de siluetă.

În cloş – acest tipar este mai degrabă unul versatil, putând fi o opțiune atât pentru femeile mai tinere, cât și pentru cele mature. Sunt ideale pentru cele cu silueta slim fit în mod deosebit. În funcție de cum sunt realizate acele pliuri, adaugă volum siluetei.

Lungime

La acest capitol se va ține cont de proporții și de eveniment. Sunt preferate cele midi pentru a nu da greș, cele scurte fiind mai casual, iar cele lungi având nevoie de un croi lejer pentru a fi potrivite pe timp de zi.

Culoare

Lucrurile sunt relative aici, întrucât culoarea este printre notele finale de interes. În momentul în care îți găseşti rochia mult visată, nu mai contează culoarea. Desigur, alegerile de rochii negre sunt mai rare, întrucât pe timp de vară preferate sunt nuanțele vii, vesele, plăcute, tonurile de nude, pastel sau printurile florale.

Buget

Nu în cele din urmă merită amintit că o rochie taxează pentru frumusețea ei. Accesibilitatea ar fi de dorit, deși acolo unde există potrivire de aspecte conform cu dorințele purtătoarei, prețul este mai puțin important. DyFashion propune totuși modele echilibrate și din acest punct de vedere.

Diversitatea de modele și prețuri te va îndemna să descoperi lumea dyfashion.ro.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *