Există prietenie adevărată între un bărbat şi o femeie?

Este posibil să fie „doar prieteni”? Pentru cât timp? Comentariile sunt mereu acolo, prietenii lui, prietenii tăi, vecinii, părinţii se întreabă ce e de fapt între voi. Îndoielile şi scepticismul sunt mereu pe buzele tuturor… însă dorim să vă spunem că există prietenie adevărată între un bărbat şi o femeie la un anumit nivel, chiar dacă majoritatea relaţiilor se bazează pe sentimente ascunse. Mai ales în tinereţe, e atât de uşor să confunzi dragostea cu prietenia şi invers. Vă înţelegeţi bine, sunteţi non-stop împreună, vă spuneţi şi cele mai ascunse secrete, chiar şi tu te întrebi dacă sunteţi doar prieteni sau relaţia a evoluat la statutul de iubiţi care nu se sărută. Însă, adevărul e că dincolo de atracţia sexuală există prietenie adevărată.

Ştim că perversiunile şi prejudecăţile sociale au construit o barieră aproape de nepătruns între bărbaţi şi femei. Relaţiile dintre sexe sunt mereu analizate cu greutate şi răutate, cu multe comentarii nepotrivite, deoarece este interzisă orice relaţie de prietenie, cât timp ai un iubit şi mai ales dacă ai un soţ. Cum să ieşi la cafea cu alt bărbat? Dacă te vede cineva? Dacă se interpretează altfel? Fiindcă de cele mai multe ori se interpretează! Este de vină firea cârcotaşă a omului, gata să inventeze orice pentru a naşte intrigi „Sunt doar prieteni? Fugi de aici… sigur au o relație ascunsă!” În concluzie, chiar dacă iubitul tău e un om cu principii şi de bună credinţă, prietenii lui cu siguranţă vor face tot posibilul să-i distrugă toată încrederea în voi!

Din păcate aşa a început demonizarea şi denigrarea femeilor care au îndrăznit să învingă parametri sexuali, care au înţeles că nu mai trăim în epoca medievală şi au îndrăznit să îşi facă un cel mai bun prieten bărbat. Însă nu renunţa, îți garantăm că există prietenie adevărată cu sexul opus, pentru că o prietenie dincolo de nivelurile de progesteron şi testosteron se construieşte în timp, prin efort şi loialitate, interese comune, convergente şi divergente. Aşadar, nu lăsa pe nimeni să intervină între voi şi să vă spună ce şi cum simţiţi!

Este adevărat că multe prietenii între bărbaţi şi femei ajung la un stadiu romantic, dar este mai rar când o astfel de prietenie durează pe viaţă. Aceste prietenii sunt de fapt iluzii, dorinţe, nevoia de afecţiune, o pasiune trecătoare, nu sunt prietenii adevărate. Aceste relaţii de prietenie, sunt din interes şi ca orice lucru din interes, o dată ce îl obţii îşi pierde tot farmecul. Aşa că nu confundaţi dorinţa cu prietenia, o prietenie adevărată e ca dragostea frăţească, unica care o să vă ţină împreună pentru totdeauna, oriunde aţi fi şi orice aţi face.

De aceea e important să vă analizaţi sentimentele constant, ca să nu o luaţi razna, să aveţi o viaţă personală activă (în afara relaţiei de prietenie) şi dacă ai un iubit e chiar mai bine, fiindcă atunci orice dubiu dispare. Dacă simţi că există orice tip de tensiune sexuală între voi, dacă îţi face avansuri, dacă în momentele de slăbiciune el caută alt tip de consolare, atunci cel mai probabil e cazul să vă îndepărtaţi, fiindcă mai devreme sau mai târziu relaţia voastră o să se rupă!

Natasa

Natasa

Nataşa se consideră o femeie puternică, cunoscătoare bună a relaţiilor dintre sexe. Articolele scrise de ea sunt adresate femeilor, în special sfaturi despre relaţii, dragoste şi sex.