Search
Generic filters
Exact matches only

Inspirație pentru machiajul de Valetine’s Day

Una dintre cele mai mari dileme pentru femei de Valentine’s Day (încă) o reprezintă vestimentația și machiajul.

Pentru a vă ușura munca în această zi a iubirii, v-am pregătit 4 idei de machiaj potrivit oricărui tip de ochi sau personalitate.

Machiajul natural

machiaj-neutru_22277833

Sursa foto: © Seprimoris

Cel mai adecvat tip de machiaj dacă veți avea o ținută prea încărcată sau alegeți să mergeți undeva pe durata zilei. Pentru a obține acest machiaj avem nevoie o bază de machiaj, un fond de ten potrivit tipului nostru de ten, bineînțeles mascara și un ruj în culori nude, piersică sau roz deschis. Tot ce mai trebuie să faceți este să adaugați un strop de blush pentru a arăta cât mai natural.

Machiajul de tip pin-up

machiaj-pin-up_30137396

Sursa foto: © Terence Mendoza

Inspirat din anii 60 acest tip de machiaj a reintrat rapid în trenduri în ultimii ani și a devenit unul dintre cele mai inspirate machiaje. Accentul aici se pune pe eyeliner-ul negru și pe dunga perfectă trasă deasupra pleoapei superioare, la baza genelor.

Pont: rujul roșu este adesea folosit în acest tip de machiaj, pentru un efect glamour!

Buze accentuate

buze-rosii_33041405

Sursa foto: © Subbotina

Un alt tip de machiaj potrivit pentru Valentine’s Day, îl reprezinta cel în care accentul cade pe buze și mai puțin spre deloc pe machiajul ochilor.

Machiaj roz

ruj-roz_25698117

Sursa foto: © Subbotina

Poate cel mai romantic machiaj pentru ziua în care sărbătorim iubirea, îl reprezintă acela în care culoarea predominantă este rozul și nuanțe adiacente. Fie că alegem să punem un mare accent pe ochi și mai puțin pe buze, fie că alegem să punem în valoare și buzele, nimic nu este greșit! Cu atât mai mult cu cât acest tip de machiaj este purtat într-o zi în care celebrăm iubirea și frumosul.

Voi ce tip de machiaj veți purta?

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *