logo
Generic filters
Exact matches only

Look-ul tău de sărbători

Sursă foto: dreamstime.com

Niciun outfit de sărbători nu e complet fără păr, machiaj și unghii aranjate. Odată ce ai ales outfitul pe care îl vei purta de Crăciun sau în noaptea de Revelion, e timpul să te gândești și la restul detaliilor. Îți ușurez puțin munca și îți propun câteva coafuri, câteva machiaje și manichiuri care se potrivesc momentelor de sărbătoare.

Părul desprins

par-desprins_29394086

Sursa foto: ©  Oleg Gekman

Cea mai simplă metodă de a-ți aranja părul este să îl lași să cadă în mod natural. Stilizează-l și, eventual, răsucește o șuviță, pe care apoi poți să o dai peste ureche.

Coadă elegantă

par-prins-in-coada-stilizata_65239806

Sursa foto: ©  Edward Zhuravetc

O altă opțiune elegantă e să îți prinzi părul într-o coadă stilizată. Ondulează-ți sau îndreaptă-ți părul în funcție de preferințele tale. Apoi tapează puțin părul astfel încât să îi oferi puțin volum. Nu în ultimul rând, fixează părul într-o coadă, fie la spate, fie laterală și acoperă elasticul de păr cu o șuviță de păr.

Împletitură

par-impletit_62925049

Sursa foto: © Iuliia Stepashova

Împletiturile pot fi scăparea oricui când vine vorba de stilizarea părului. O împletitură poate oferi un accent unei coafuri sau poate defini întreaga coafură. Dacă preferi prima variantă, încearcă o împletitură de tip cascadă, care să treacă prin şuviţele tale de păr fără să îți folosești tot părul. Dacă vrei ceva mai complex, ia o pagină din cartea Disney și inspiră-te din coafura Elsei din Frozen. Sau fă orice fel de împletitură îți place – nu există limite aici!

Manichiură roșie cu glitter

View this post on Instagram

#christmasnails #goldnail #redandgoldnails #manicure

A post shared by Rachel Manno (@raychelmanno) on

Roșu și auriu sunt culori recurente atât de Crăciun, cât și de Revelion, așa că, dacă nu ai timpul să îți mai faci o dată unghiile între cele două sărbători (sau îți faci unghiile cu gel), optează pentru o combinație între acestea pentru a scăpa de grijă. Eu îți propun unghii roșii cu o unghie accent cu sclipici auriu.

Unghii texturate

unghii-texturate_71827063

Sursa foto: ©  Subbotina

Dacă preferi ceva mai deosebit, te poți juca cu textura ojei de pe unghii. Poți face un contrast între o ojă mată și una lucioasă, sau chiar între mat și sclipici. Pe de altă parte, poți alege să faci un design cu catifea pentru manichiură, caviar pentru unghii (mici mărgeluțe) sau ojă texturată (nisipoasă).

Spațiu negativ

Unul dintre trendurile acestei ierni în materie de manichiură este spațiul negativ. Acesta înseamnă locul prin care unghia ta naturală este vizibilă, contrastând cu zonele în care unghia este acoperită de ojă. Aici ai libertate totală – te poți juca cu forme, cu texturi, cu glitter… orice, atâta timp cât lași o parte din unghie să fie vizibilă.

Smokey glitter

Unul dintre cele mai clasice machiaje de sărbători este cel de tip smokey eyes, în care ochii sunt evidențiați prin culori închise, estompate pe măsură ce se îndepărtează de bază. Dacă unui astfel de look îi adaugi sclipici auriu, rămâi cu un look glam, care are un impact major. Unde mai pui că dacă adaugi un ruj puternic unui astfel de look, obții un rezultat care îi va lăsa pe toți cu gura căscată.

Farduri mate

https://www.instagram.com/p/BFhtZf2JQ4t/

Dacă nu ești așa mare fan al sclipiciului în machiaj, nu-i o problemă! Poți să optezi la fel de bine pentru produse cosmetice cu finish mat. Astfel, te poți juca cu un look mai natural sau mai puternic, în funcție de preferințele tale. Singura diferenţă e că în cazul fardurilor mate, dacă ochii sunt puternic machiați, este recomandat ca rujul să nu fie unul la fel de puternic.

Clasicul Pin Up

Nu în ultimul rând, adu-ți aminte că poți oricând conta pe un machiaj clasic în stilul Pin Up (codiță de tuș și ruj roșu) pentru orice ocazie. Acest machiaj nu se va demoda niciodată, nici nu va fi prea pompos sau prea puțin elaborat. Consideră machiajul Pin-up drept „little black dress-ul” machiajului.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *