Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
pantofi dama
pantofi dama

Pantofi potriviţi pentru stil festiv – ce porți la ceas de sărbătoare, când vine vorba de încălțăminte

Petrecerile de final de an sunt o înșiruire de griji pentru orice femeie. Dorind să iasă în evidență, să își completeze ținuta aleasă în mod plăcut și să se simtă bine în egală măsură, căutările la capitolul încălțăminte sunt destul de complexe și complicate. Din fericire, când ești deja aici înseamnă că ținuta este deja pregătită, deci dispui de un reper în ceea ce privește stilul pantofilor perfecți.

Indiferent de preferințe, îți recomandăm să nu ignori colecția de pantofi damă eleganți ANNA CORI. Este vorba despre binecunoscutul brand ce dă tonul trendurilor în materie de încălțăminte.

Cu opțiunile sale ce vizează încălțăminte din piele, vei avea de ales între culori și tipare diverse. Eleganţa este interpretată în mod diferit de la caz la caz, însă cert este că această colecție nu uită de reperele rafinamentului, dar nici de notele originale la capitolul cromatic.

Stiletto, un stil clasic adorat

Un tip de pantofi de damă ce face furori în continuare se referă la un model clasic, cunoscut sub denumirea de stiletto. Se defineşte prin linii fine și simple, prin vârf ascuțit și toc subțire. Sunt cu atât mai seducători, cu cât tocul este mai înalt.

Aceștia nu dispun de elemente de design, dar compensează prin partea cromatică. În colecția ANNA CORI astfel de pantofi cunosc o varietate de culori, cu texturi diverse de asemenea – piele spechio cu efect de oglindă, în tonuri de turcoaz, fard, albastru etc.

Nu lipsesc nici opțiunile de tip simplu, cele din piele naturală cu aspect natural, în tonuri de culoare diverse. Un model atipic este modelul de stiletto prevăzut cu o bandă decorativă, imprimată cu logo. Aceștia pun un accent deosebit pe picior, scot ȋn evidenţă liniile picioarelor, dar și mișcările purtătoarei. Sunt totodată deosebiți pentru că intrigă prin combinația de elemente – eleganţa pantofului cu bandă ce îmbracă piciorul.

Culori aparte

Doamnele și domnișoarele care își doresc un look îndrăzneț se pot orienta spre culori speciale. Nu pare să fie o alegere de încălțăminte de zi cu zi, tocmai de aceea pantofii fuxia sau cei galbeni vor fi un ingredient potrivit la o ținută de petrecere.

Nici portocaliul nu se exclude din această categorie, fiind același tipar de tip stiletto, pantofi eleganți, completați de o culoare rar întâlnită. Aceste exemple revoluționează tot ceea ce înseamnă opțiunile clasice în materie de încălțăminte. Dacă de obicei alegerile vizau tonuri închise, iată că acum încălțămintea este un element vedetă la imaginea de ansamblu a unei femei. Te regăsești în acest context?

Negrul sau nude-ul, mereu alegeri potrivite

Pentru ținutele mai strălucitoare, care ar putea oricând concura cu încălțămintea, se va dori desigur un stil mai potolit pentru pantofi. De aceea, un refugiu în acest caz este reprezentat de negru și nude. Cele două sunt extremele de culoare și se pretează a fi opțiuni potrivite cu care nu poți da greș.

Din punct de vedere al tiparului de pantofi unui astfel de look, la ANNA CORI se regăsesc cei cu toc mai robust, linii simpliste și vârf rotunjit. Mai mult decât atât, comoditatea acestora este un alt aspect important. Până la urmă va fi vorba de o petrecere, în cadrul căreia vei dori să te distrezi cum se cuvine.

Un alt stil, o altă poveste – pentru că se adeverește că detaliile mici fac marile diferențe, ANNA CORI propune și acei pantofi cu o linie șerpuită, ce creează un altfel de contur. În plus, o linie de acest gen, detaliată cu piele lăcuită, reprezintă eleganţa supremă.

Așadar, pentru că gusturile si preferintele sunt mereu atât de diferite, vei găsi la ANNA CORI un răspuns potrivit pentru tine. Se poartă bunul gust și pentru că petrecerile ce urmează sunt speciale și au o tematică pe măsură, trebuie să te ridici la înălțimea pretențiilor. Vei reuși, mai ales cu o pereche de pantofi de marca ANNA CORI, întrucât vei putea prin aceștia să pui un accent pe stilul tău propriu.

În cadrul paginii oficiale vei descoperi o colecție vastă de pantofi eleganți. Dacă nu ai timp să colinzi magazinele, online-ul îți va fi de mare ajutor.

Cover - Sursă foto: annacori.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *