Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Reguli pentru întâlniri în lumea modernă

Un studiu recent a arătat că există anumite diferenţe între generaţii cu privire la modul în care se comportă după o întâlnire. În timp ce femeile mai tinere nu se sfiesc să trimită sms-uri, să-l adauge pe pretendent ca prieten pe reţelele de socializare sau să păstreze o doză de mister cu privire la disponibilitatea lor, femeile puţin mai în vârstă au tendinţa să fie mult mai rezervate cu privire la aceste aspecte. Iată câteva reguli de bun simţ de care poţi ţine cont indifferent din care categorie faci parte.

El te invită, el plăteşte.

Această regulă rămâne valabilă. Cu toate că tot mai multe femei se oferă în ziua de azi să plătească nota de plată la prima întâlnire, e de obicei de la sine înţeles că dacă bărbatul te-a invitat undeva, el ar trebui să se ocupe de prima notă de plată.

Îţi trebuie doar 15 minute ca să realizezi dacă există chimie între voi.

31% dintre femeile şi bărbaţii care au răspuns la un sondaj de opinie au fost de acord că 15 minute le sunt suficiente în cadrul unei întâlniri ca să-şi dea sema dacă sunt compatibili şi merită să accepte şi o a doua întâlnire.

Onestitatea e pe primul lor

Nu are rost să-i faci iluzii aşa că dacă simţi că nu poate fi nimic mai mult între voi, e mai bine să-i  spui de la început şi eventual să vă bucuraţi de restul întâlnirii ca simpli prieteni.

În continuare majoritatea celor intervievaţi consideră că nu e ok să mergi până la capăt de la prima întâlnire. Pentru păstrarea interesului ambilor parteneri, e mai bine ca sexul să nu intre în discuţie atât de devreme.

E în regulă să trimiţi un mesaj după.

Majoritatea celor care ies la întâlniri sunt de accord că e în regulă să trimiţi un sms celuilalt ca să-i spui că te-ai simţit bine şi să ceri eventual o a doua întâlnire. Diferenţa e doar că femeile fac asta în primele 24 de ore pe când bărbaţii preferă să aştepte şi până la 3 zile pentru a da un semn.

Da, poţi să-i dai add pe Facebook.

Aici depinde mult de cum îţi controlezi tu contactele, dar majoritatea femeilor sunt nerăbdătoare să aibă acces la informaţiile posibilului partener.

Depinde de chimia care apare între voi şi de cât de mult vă asemănaţi la aceste aspecte. Nu uita că de obicei regulile sunt făcute pentru a fi încălcate aşa că poţi şi să-ţi urmezi instinctul şi să te bucuri de surprizele pe care ţi le rezervă posibilul viitor partener.

foto

Picture of Simona

Simona

Simona locuieşte în Cluj-Napoca şi lucrează în domeniul ONG. Îi place foarte mult să citească, să scrie şi să fie înconjurată de cărţi. Pe Simona o interesează tot ce ţine de dezvoltarea personală, îi plac proiectele faine, în special cele de voluntariat sau care au un impact social ridicat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *