Search
Generic filters
Exact matches only

Sfaturi de beauty pentru femeile active

Femeile care fac mult sport se confruntă cu o serie de probleme când vine vorba de întreţinerea pielii şi a unui ten curat. Lupta constantă cu deshidratarea, expunerea excesivă la soare, pot duce apariţia ridurilor şi la uscarea pielii. Iată câteva sfaturi de care trebuie să ţii cont dacă eşti genul de femeie extrem de activă care doreşte să nu-şi neglijeze aspectul pielii.

Indiferent de sportul pe care îl practici, nu uita de hidratare. Consumând cât mai multă apă, nu doar că ai parte de un corp armonios dezvoltat, dar pielea ta va arăta mult mai bine.

Ai grijă de picioarele tale. Din cauza sportului, s-ar putea ca picioarele tale să aibă de suferit. Poartă pantofi sport confortabili şi de calitate şi foloseşte o loţiune pe timp de noapte care să te ajute să le menţii hidratate şi frumoase.

Foloseşte un balsam pentru buze.  Atunci când mergi cu bicicleta sau când alergi, e important să îţi protejezi buzele împotriva vântului sau a soarelui puternic. Cu ajutorul unui balsam de buze vei împiedica uscarea lor şi le vei oferi hidratarea necesară.

Dacă foloseşti mănuşi atunci când alergi sau când mergi cu bicicleta, foloseşte o cremă hidratantă pentru mâini înainte de a-ţi pune mănuşile. În acest fel, îţi vei păstra mâinile fine şi fără bătături.

Chiar dacă eşti pe fugă după un antrenament, foloseşte un balsam de păr bun deoarece probabil îţi speli părul după fiecare antrenament şi e important să îl protejezi cât mai bine şi să-l menţii sănătos.

Ţine în geantă mereu câteva produse de machiaj esenţiale. Chiar dacă mergi la antrenament, după duş poţi să aplici un machiaj extrem de natural şi apoi să mergi la birou sau la o întâlnire de afaceri. Important e să ai mereu la tine un ruj discret, un fond de ten, o pudră şi un rimel. În câteva minute, poţi să treci de la femeia sportivă la femeia de carieră cu un efort minim.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *