Search
Generic filters
Exact matches only

Sfaturi de beauty pentru ziua nunţii

Multe viitoare mirese aleg să testeze diferite variante de make-up înainte de ziua nunţii pentru a se asigura că acesta este în ton cu stilul petrecerii şi mai ales cu rochia de mireasă. Ceea ce trebuie să ţii cont, indiferent de locaţie sau ţinută, e că în ziua nunţii ar trebui să arăţi exact ca tine, doar puţin mai aranjată. Adică, dacă de obicei nu porţi machiaj, nu e cazul să exagerezi şi să ai ochii fumurii şi buzele extrem de scoase în evidenţă. Se va vedea clar să nu e stilul tău, că nu te simţi confortabil şi, probabil, nici nu te vei recunoaşte în fotografii după eveniment. Important e să rămâi fidelă stilului tău şi să adopţi un machiaj care să te reprezinte.

Dacă mergi înainte să încerci diferite stiluri de coafură, atunci e momentul şi să încerci variantele de machiaj. De îndată ce te-ai hotărât în ce fel îţi vei aranja părul, fă și o probă de machiaj ca să te asiguri că există concordanţă între cele două aspecte.

Dacă nu te pricepi la machiaj, fie roagă o prietenă să te ajute şi la cumpărarea produselor şi la aplicarea lor, fie apelează la un profesionist. În cazul în care nu porţi machiaj în viaţa de zi cu zi, nunta nu e momentul în care să te apuci să faci experimente pe faţa ta. Mai bine cheltui nişte bani în plus, dar efectul va fi unul dorit, decât să ai surprize neplăcute într-o zi atât de specială.

Alege ce vrei să scoţi în evidenţă. Bătălia se dă între ochi şi buze, aşa că şi în funcţie de rochia de mireasă, de coafură şi de forma feţei, decide pe care din cele două vrei să pui accentul.

Alege o mascara rezistentă la apă. Chiar dacă eşti aproape sigură că nu o să plângi la nuntă, e mai bine să fii pregătită şi să nu te trezeşti cu machiajul lungit pe faţă. Dacă ai un ten mai deschis sau părul blond, alege o mascara maro şi nu de culoare neagră.

Nu te epila în ziua de dinaintea nunţii. Nu ştii niciodată dacă roşeaţa va dispărea la timp sau dacă nu vei avea vreo reacţie alergică aşa că e mai bine să te ocupi de asta cam cu 3-4 zile înainte de marele eveniment.

Nu exagera cu bronzul fals. În special dacă eşti la prima experienţă de acest gen, asigură-te că te duci la şedinţele de bronzat cu cel puţin o săptămână înaintea nunţii, astfel că, în cazul unei experienţe neplăcute, pielea va avea timp să-şi revină.

Optează pentru o manichiură şi pedichiură clasică şi o ojă neutră sau o culoare pală. E important ca unghiile să fie îngrijite şi elegante nu să “strige” prin culoarea şi zorzoanele aplicate. Simplu şi de bun gust e linia pe care trebuie să mergi.

Dacă vrei să-ţi aplici un tratament cosmetic facial, asigură-te că o faci cu cel puţin 48 de ore înainte de nuntă pentru a-i da timp pielii să se calmeze şi să scape de roşeaţă şi micile umflături.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *