logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Sneakers, cel mai comod trend al sezonului

Sezonul acesta cred că s-a observat o explozie în ceea ce privește asortarea adidașilor la ținute casual, cât și elegante, atât pe stradă, cât și în prezentările la cele mai renumite case de modă.

Moda sport a luat amploare, începând de la șepci sport, bluze sau hanorace sport și culminând cu pantofii. Vedem zilnic o mulțime de bloggeri și jurnaliști de fashion care postează idei de a-i asorta pentru orice ocazie.

Podiumurile au fost destul de generoase cu noi anul acesta și ne-au oferit o gamă variată, începând de la adidașii albi, simpli, apăruți din nou cu renașterea renumitei firme Adidas, sau chiar sneakers de sport multicolori, asortați atât la o pereche de jeanși simpli, cât și la o fustă de mătase.

Astfel, în acest sezon ne bazăm pe confort maxim când vine vorba de încălțăminte, fie că alegeți să pășiți pline de încredere într-o pereche de sneakers colorați sau optați pentru o pereche albă, învațați să îi asortați în funcție de stilul vestimentar propriu.

În acest articol am de gând să împărtășesc cu voi combinații care să nu vă facă să arătați ca și cum ați merge la sala de sport sau alergat. Totul ține de dorința voastră de a face experimente, de aceea acești pantofi sport sunt ideali dacă vreți să vă afirmați în ceea ce privește stilul personal.

Sunt chiar și femei de afaceri care poartă această încălțăminte confortabilă pe stradă, astfel cred că este momentul potrivit pentru a vă arăta cele mai bune idei de a vă asorta vestimentația actuală la acest nou trend. După cum puteți vedea, există posibilități nelimitate, pe care le puteți încerca chiar azi.

1. Încearcați o pereche de sneakers într-o singură culoare cu șosete asortate. Puteți transforma un look plictisitor într-unul cool și lejer.

2. Când vine vorba de adidași couture, abordarea Chanel este fie monocromatică, fie în culorile curcubeului.

3. Regula de aur: În cazul în care optați pentru adidași aurii trebuie să vă asigurați că ținuta e destul de bine de pusă la punct, să nu vă încărcați inutil, optați pentru piese vestimentare care nu sar în ochi, și eventual unul  sau două accesorii aurii pe lângă.

4. Adidași la birou. Credeți că nu puteți purta adidași la birou? Evident este că acolo aveți cea mai mare activitate și aveți nevoie de pantofi comozi, mai ales dacă trebuie să și fugiți dintr-o parte în alta a orașului. Să nu mai vorbim de picioarele noastre ce au de suferit de fiecare dată când le chinuim cu tocuri toată ziua.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *