logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Tendinţe şi trucuri de machiaj pentru toamna 2014

Toamna s-a instalat deja. Temperaturile au început să scadă simţitor, iar zilele au devenit mai scurte. A venit vremea să schimbăm nuanţele, să purtăm haine mai groase şi să ne machiem corespunzător. Dacă aţi văzut prezentările de modă pentru toamna 2014-2015 ştiţi deja care sunt tendinţele de machiaj, dacă nu, staţi liniştite că vi le spunem noi.

Tendinţele sunt diverse şi opuse. Pentru zi se remarcă machiajul natural, sportiv, în timp ce pentru seară abundă machiajele în culori îndrăzneţe, intense, buze bine marcate, priviri profunde, ajutate de gene false şi un ten de porţelan. Dacă în trecut trebuia să evidentiati doar o parte a feţei (fie buzele cu ruj roşu/ fie ochii în culori puternice), noutatea acestui sezon e faptul că aceste două stiluri trebuie combinate, însă în continuare puteţi scoate în evidenţă partea care va avantajează, chiar dacă folosiţi culori mai închise.

*În ceea ce priveşte buzele, tendinţele de machiaj în toamna 2014 ne dezvăluie culori naturale pentru zi şi nuanţe de roşu pentru noapte. Astfel, ziua puteţi purta peste un balsam protector, nuanţe deschise de roz, crem sau un gloss transparent. Pentru noapte, transformare totală, buzele trebuie să fie bine definite în culori seducătoare. Se poartă buzele de vedetă în nuanţe de roşu (cărămiziu, roşu închis, purpuriu, stacojiu, vişiniu închis, roşu deschis spre portocaliu) aveţi o gama foarte cuprinzătoare.

*În ceea ce priveşte ochii, din nou, pentru zi trebuie să alegeţi culori deschise, cât mai naturale, puteţi alege din cutia de farduri nuanţele deschise de maro, roz, galben, vernil. Nu folosiţi creion dermatograf, eventual, vă puteţi evidenţia ochii cu un rimel waterproof (o să vă prindă bine în caz că vă prinde ploaia prin oraş). Pentru noapte şi diverse evenimente alegeţi să vă evidenţiaţi ochii prin machiaje puternice. Încă se poartă stilul Smokey Eye care vine cu umbre definite, pentru ochi seducători. De asemenea, foarte la modă este stilul gotic, pentru femei puternice şi independente! Astfel, puteţi alege farduri în nuanţe de gri, negru, electric atât mat, cât şi finisaj metalic. Violet şi maro sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru machiajul de seară. Puteţi folosi creion dermatograf şi rimel fără probleme. Însă, în final, intensitatea machiajul depinde doar de voi şi schema de culori aleasă.

*Toamna asta se poartă feţele sănătoase, naturale, curate! Astfel că trebuie să folosiţi câteva trucuri de machiaj pentru a acoperi eficient cearcănele, coşurile şi petele fără să lăsaţi urme de machiaj. Puteţi face asta cu ajutorul unui fond de ten cu acoperire mare care se absoarbe bine în piele şi nu lasă urme. Pentru un ten de porţelan folosiţi un iluminator, varianta BB Cream e foarte bună, fiindcă hidratează, dar, în accelasi timp, oferă o strălucire naturală tenului. Dacă aveţi un ten curat de la natură, puteţi folosi doar o cremă hidratantă de zi. Evident, sezonul acesta trebuie să renunţaţi la blush şi perle bronzante.

*În ceea ce priveşte unghiile, toamna asta se poartă culorile închise, metalice, mate. Puteţi folosi o multitudine de culori însă negru, vişiniu, maro, violet, gri şi fuchsia au fost cele mai populare în cadrul prezenatarilor pentru acest sezon. Se poartă de asemenea manichiura bicoloră, french clasic sau în diverse culori şi formele geometrice. Vedetele au adoptat deja nuanţele metalice!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *