Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
machiaj-de-toamna_51263934
machiaj-de-toamna_51263934

Trenduri de machiaj pentru sezonul toamnă – iarnă 2016/2017

Trendurile de machiaj evoluează odată cu cele în materie de fashion. Asta pentru că machiajul vine ca un accesoriu în completarea ținutei. Astfel, este de așteptat ca trendurile în materie de machiaj pentru sezonul toamnă – iarnă 2016/2017 să aibă aceeași sursă de inspirație precum cele din modă. Te invit să descoperi care sunt aceste trenduri de machiaj din acest anotimp.

Grafismul
eyeliner-grafic_53467714

Sursa foto: © Seprimoris

Liniile geometrice, grafice, revin în trend odată cu apariția temperaturilor mai scăzute. Tușul sau fardul de pleoape este aplicat în linii precise, bine definite, care pot crea iluzia că schimbă forma ochiului. Pe catwalk, schimbările sunt dramatice, însă în street style, acestea vor fi adoptate ceva mai subtil. Linia clasică de tuș, bine definită, ar putea totuși suferi câteva modificări pentru a deveni mai grafică.

Sclipiciul neconvențional
fard-sclipici_71571733

Sursa foto: © Yuriy Golub

Aplicarea sclipiciului pe pleoape este în sinea sa un trend suficient de îndrăzneț, însă trendul din acest sezon duce acest lucru la un nivel mai înalt. Acum, sclipiciul este aplicat în locurile în care te aștepți mai puțin: la colțul ochiului, deasupra sprâncenei sau pe toată pleoapa inferioară. Indiferent de zona în care îl aplici, un lucru e sigur, sclipiciul s-a întors în toată gloria sa!

Fardul albastru

fard-albastru_14259900

Sursa foto: © Valuavitaly

O mare parte din inspirația modei din acest sezon vine din trendurile anilor ’90. Având în vedere acest aspect, cum am putea să nu aducem înapoi fardul albastru, atât de reprezentativ pentru acea perioadă. Alege nuanța cea mai electrică de albastru, aplic-o pe pleoapă și adapteaz-o puțin stilurilor de machiaj folosite azi, pentru a obține acel „modern twist” al clasicei pleoape albastre.

Smokey eyes

machiaj-smokey_65922538

Sursa foto: © Yakshina Dariya

Elementele clasice nu pleacă nicăieri! Astfel, machiajul de tip smokey încă tronează pe podiumuri, oferind o alură de mister ținutei. Deși poți face un machiaj în stil smokey cu orice fel de culori, având în vedere că totul ține de intensitate, îți recomandăm să alegi varianta clasică de smokey cu fard negru difuzat la perfecție.

Buze gotice

machiaj-buze-mov_61810561

Sursa foto: © Serhii Holenko

Buzele în nuanțe închise sunt un statement în fiecare toamnă. Totuși, în acest an, ele devin și mai închise. Poți purta fără probleme un ruj vișină putredă, roșu sângeriu mov închis sau chiar negru. Singura regulă de care trebuie să ții cont în acest trend e faptul că restul machiajului trebuie să rămână destul de minimalist.

Iluminare
machiaj-iluminat_34103252

Sursa foto: ©  Mikhail Malyugin

Nu în ultimul rând, iluminarea colțului intern al ochiului este un element foarte prezent pe podiumul din această toamnă. O nuanță de alb sau crem cu particule strălucitoare este tot ceea ce ai nevoi pentru a ilumina colțul ochiului, iar acest trend face ca ochii tăi să pară mai mari și mai odihniți.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *